Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2016, 20:08
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ellen DeGeneres si priamo v Bielom dome strihla Mannequin Challenge. Nahovorila aj Toma Hanksa, Roberta De Nira či Billa Gatesa

ZAUJÍMAVOSTI ELLEN DEGENERES
Uložiť Uložené

V Bielom dome si preberala ocenenie.

Americký prezident ešte pred skončením svojho mandátu rozdával americkým osobnostiam ocenenie Presidential Medal of Freedom, čo je prezidentské poďakovanie všetkým ľuďom, ktorí prispeli národnej bezpečnosti či záujmom USA vo verejnom aj súkromnom sektore. Svoje ocenenie si prišla prevziať aj známa moderátorka Ellen DeGeneres a keď sa jej už naskytla možnosť poprechádzať po Bielom dome, rovno ju využila na to, aby si so svojimi kolegami strihla výzvu Mannequin Challenge. Nahovorila ostatných, aby sa na chvíľku zastavili a tvárili, že sa z nich stali manekýni niekde vo výklade, čo sa aj podarilo a pri pohľade na prítomné hviezdy ako Tom Hanks, Bill Gates, Bruce Springsteen či Robert De Niro by sme túto Mannequin Challenge pokojne mohli označiť za najvýznamnejšiu vôbec.


Domov
Zdieľať
Diskusia