Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2016, 18:24
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Najkrajšie Slovenky a Češky na Instagrame: Krásky z našich končín, ktoré si získajú tvoje srdce

REFRESHER INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Aj v novembri spoznáte fresh dievčatá z našich krajov.

Vitajte v ďalšej časti seriálu o najkrajších Slovenkách a Češkách na Instagrame. Posledné diely sa tešili veľkej obľube, a tak sme sa rozhodli priniesť vám novú časť nabitú nádhernými ženami. Tradične vám predstavíme štyri dievčatá z našich končín, ktoré vás zaujmú nielen svojou krásou.

Minulý mesiac ste nám poslali množstvo mailov, za ktoré vám úprimne ďakujeme. Ak ste sa nenašli v dnešnej časti, nevadí, možno sa objavíte v tej ďalšej. Teraz sa už ničím nenechajte rušiť a vychutnajte si dávku krásy. Pohľad na nasledujúce dievčatá vám spríjemní aj ten najsychravejší novembrový deň a o to predsa ide.

Poznáš krásnu a zaujímavú Slovenku alebo Češku alebo si ňou ty sama? Chcela by si sa objaviť v ďalšej časti? Instagram nám môžeš posielať na mail [email protected] a možno sa objavíš v ďalšom diele.


@rachellkka

Dievčat z metropoly východu sme tu mali už pomerne veľa, no niet sa čomu čudovať. Košičanky rozhodne patria k najkrajším ženám z našich krajov a výnimkou nie je ani Ráchel. Krások s hrdzavými vlasmi a pehami máme na stránke pomenej, a tak veríme, že zaujme i vás.

@eripalko

Prirodzená slovenská krása. Erika Palkovičová je úspešná slovenská modelka, ktorú sme už pred pár rokmi na našej stránke vyspovedali. Povedali sme si, že nesmie chýbať ani v našom seriáli. Ako sme už raz napísali – krásna, mladá a úspešná. Tak by sa dala Erika charakterizovať troma slovami. Veríme, že očarí aj vás.

@just_lil.princess

Pokračujeme Michaelou, o ktorej nemáme takmer žiadne informácie. Akurát vieme, že je zadaná, takže páni asi vás sklameme.

 

@sedi_nka

Diel uzatvárame krásnou finalistkou súťaže Miss Slovensko 2016. Ľudmila pochádza z Banskej Bystrice a okrem modelingu sa venuje aj štúdiu na vysokej škole. My jej, samozrejme, držíme palce.


Anketa:
Ktorá kráska ťa zaujala najviac?
1. Ráchel
2. Erika
3. Michaela
4. Ľudmila
5. Všetky
1. Ráchel
45 %
1435 Hlasov
2. Erika
9 %
282 Hlasov
3. Michaela
4 %
140 Hlasov
4. Ľudmila
30 %
963 Hlasov
5. Všetky
12 %
387 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia