Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2016, 17:09
Čas čítania 0:00
Jakub S.

Aquaman sa po boku Keanu Reevesa a Jima Carreyho objaví v snímke The Bad Batch, ktorá sa predstavuje bizarným trailerom

FILMY A SERIÁLY JASON MOMOA JIM CARREY KEANU REEVES
Uložiť Uložené

Jason Momoa a prvá ukážka z dystopickej budúcnosti.

Dystopická love story odohrávajúca sa v texaskej púšti zameraná na komunitu kanibalov - to je oficiálna synopsa prinajmenšom zvláštne vyhliadajúceho projektu The Bad Batch. Ťažko si predstaviť, že by čokoľvek z vyššie spomenutého naznačoval prvý trailer, no napriek tomu stále vyzerá veľmi bizarne, čo môžete posúdiť sami vo videu nižšie. Snímka bola doteraz premietnutá na troch filmových festivaloch vrátane podujatí v Benátkach a Toronte. Limitované množstvo ohlasov a recenzií teda už brázdi vody internetu a asi nie je veľkým prekvapením, že si film doposiaľ pripísal skóre 43% na Rotten Tomatoes a hodnotenie 6.2 od IMDB. 

The Bad Batch by však mohol byť zábavnou hlúposťou (alebo aj úplným pohorením), no zdá sa, že ani obsadenie viacerých veľkých mien nepomôže snímke dostať sa na radar väčšiny diváckej obce. Film režíruje Ana Lily Amirpour a hlavné úlohy si rozdelili Keanu Reeves, Jason Momoa a Jim Carrey. Dátum príchodu do kín ešte nebol stanovený.

Domov
Zdieľať
Diskusia