Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2016, 10:39
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Drake odštartuje v roku 2017 turné po Európe! Navštívi Londýn či Berlín

HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Aubrey bude mať koncert v mestách, do ktorých sa pomerne rýchlo a lacno vieme dostať aj my.

V prípade, že sleduješ Drakeov Instagram, určite si zachytil, že v posledných mesiacoch trávi čas hlavne koncertmi, keďže v USA a Kanade prebieha jeho Summer Sixteen Tour. Tá ale pomaly, no isto smeruje ku koncu, a tak odhaľuje Aubrey plány na nadchádzajúce mesiace. Možno by si si myslel, že si dá od turné na chvíľu pokoj, no hlavný jazdec stajne OVO to vymyslel úplne opačne.

Hneď začiatkom roku 2017, konkrétne 21. januára, totiž odštartuje európsku sériu koncertov, nesúcu názov The Boy Meets World Tour. Tá bude trvať do 16. marca a navštívi mestá ako Berlín, Londýn, Paríž či Amsterdam. Celý zoznam zastávok nájdeš na obrázku nižšie. Hoci je pravda, že sa Champagne Papi nezastaví v nám úplne blízkych lokalitách typu Viedeň alebo Praha, treba si priznať, že cesta napríklad do hlavného mesta Nemecka či Veľkej Británie je aktuálne lacná, dostupná a rýchla, a tak sa možno pozrieme na Drizzyho i my. Lístky budú dostupné od 14. októbra na stránke Ticketmaster

Drake odštartuje v roku 2017 turné po Európe! Navštívi Londýn či Berlín
Zdroj: www.instagram.com

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia