Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2016, 18:55
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Scenárista Vlka z Wall Street a režisér Training Day spolu natočia remake Scarface

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Režisér Training Day a scenárista Sopránovcov, Vlka z Wall Street či Boardwalk Empire? Skepticizmus z nás začína mierne opadať.

Universal sa už dlho snaží rozbehnúť „remake" jedného z najpopulárnejších gangsterských príbehov všetkých čias a počas tých rokov sa dokonca k projektu hlásilo hneď zopár známych mien. Na dobré časy im však svitá až v posledných mesiacoch. V auguste sa k filmu pripojil v poslednej dobe rozbehnutý Antoine Fuqua (Southpaw, The Magnificent Seven, Training Day) a nedávno Variety zverejnilo, že na scenári sa bude podieľať šikovný Terence Winter (The Wolf of Wall Street). Ten by mal podľa všetkého pracovať s poslednou verziou scenára od Jonathana Hermana (Straight Outta Compton), no to nám môže byť v podstate ukradnuté. Vieme, že Winter makal dlhé roky na projektoch ako Boardwalk Empire či The Sopranos a poňatie kriminálneho prostredia má teda v malíčku. 

Ak ste zatiaľ o novom projekte nepočuli, radi vám ho predstavíme. Rovnako ako sa pôvodný film z roku 1932 zameral na talianskych migrantov v Chicagu a slávny remake z osemdesiatehotretieho na tých z Kolumbie v Miami, nový Scarface nám ukáže Los Angeles a v ňom migrantov z Mexika. Zachovaná teda ostáva iba hlavná kostra a nepôjde o remake v doslovnom zmysle. Začiatok produkcie stále nie je známy a vieme, že Fuqua plánuje natáčať druhý Equalizer približne o rok v takomto čase. Všetko nasvedčuje tomu, že by to nemuselo dopadnúť zle, tak dúfajme, že sa tvorcovia nebudú príliš ponáhľať s produkciou. V kinách by sme ho mali vidieť do roku 2020.

Scenárista Vlka z Wall Street a režisér Training Day spolu natočia remake Scarface
Zdroj: Universal Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia