Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2016, 18:36
Čas čítania 0:00
Samuel Majdek

Boli sme na Párty u Rada. Ľudia sa posťažovali na nedostatok chlebíčkov a prezradili, prečo je pre nich nočný život dôležitý (Video)

REFRESHER BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Objavil sa na akcii aj Minister Futra?

V priebehu minulého týždňa sa toho v súvislosti s nočným životom v Bratislave udialo celkom dosť. Všetko to odštartovali poslanci Starého Mesta, ktorí odhlasovali rozhodnutie, podľa ktorého mali podniky v hlavnom meste zatvárať už po 22. hodine. Reakcia na seba nenechala dlho čakať a v rovnaký deň bola na Facebooku založená udalosť s názvom "Party u Rada". Organizátor akcie, ktorým je známa imaginárna internetová postava Minister Futra, sa rozhodol akciu zorganizovať priamo pod oknami starostu Starého Mesta Radoslava Števčíka. Ten v priebehu týždňa prišiel s vyhlásením, že toto nariadenie nakoniec nepodpíše. To však nezmenilo nič na veci, že sa nakoniec samotná akcia konala a Refresher pri tom nemohol chýbať. Účastníkov tohto eventu sme sa pýtali, prečo na Párty u Rada prišli, ako hodnotia nočný život v Bratislave a aj to, či niekde zhliadli samotného organizátora akcie - Ministra Futra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia