Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2016, 21:22
Čas čítania 0:00
Jakub P.

The Weeknd predstavil názov a cover tretieho albumu. Dátum vydania však ostáva neznámy

HUDBA THE WEEKND
Uložiť Uložené

Toto je pravdepodobne tá nová éra, na ktorú Abel tak upozorňoval.

Druhý štúdiový album Beaty Behind the Madness z dielne The Weeknda vyšiel minulý rok a torontského umelca vystrelil medzi hviezdy svetového popu. V poslednom období sme ale od Abela nepočuli žiaden nový sólový track. Čo však robil, bolo upozorňovanie na akúsi novú éru, ktorú odštartuje. Viacerí z nás tušili, že týmto slovným spojením odkazuje na tretiu dosku a mali sme pravdu. Nebolo to také ťažké uhádnuť, keďže sa objavili informácie o tom, že bude nahrávať v štúdiu spoločne s Daft Punkom a navyše vymazal všetky fotografie zo svojho Instagramu. 

The Weeknd teda oznámil nový album. Ako sa bude volať? Starboy. Popri odhalení názvu uverejnil kanadský spevák aj cover, ktorý má na svedomí Nabil. Ostrihaný Abel na ňom sedí na koženom gauči, drží si hlavu a na krku má kríž. Zatiaľ čo pozadie je červené a titul žltý, jeho postava je sfarbená domodra. Prečo zvolil takýto obal, ukáže až čas. Rovnako tak ukáže čas, kedy sa projektu Starboy dočkáme, pretože release date je aktuálne neznámy. Sám autor ho ale označil ako najlepšie znejúcu nahrávku, akú kedy urobil. Dúfajme teda, že mal pravdu. 

NEW ALBUM COVER / TITLE shot by @nabildo #STARBOY

Fotka uverejnená používateľom ⚡✝⚡ STARBOY ⚡✝⚡ (@abelxo),

Pre viac informácií zo sveta urban music sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia