Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2016, 17:50
Čas čítania 0:00
Jakub Hvozdovič

Režisér Bad Boys 3 tvrdí, že film bude mať oproti predchodcom lepší scenár a mysterióznejšiu zápletku

FILMY A SERIÁLY BAD BOYS 3 WILL SMITH
Uložiť Uložené

K tomu všetkému nás uisťuje, že za nedávnymi odkladmi nie sú žiadne zákulisné nezrovnalosti.

Tretie pokračovanie série Bad Boys s podtitulom Bad Boys for Life nám už od definitívneho oznámenia čaruje úsmev na tvári. Na Smitha a Lawrencea v rolách detektívov z protidrogového Mikea Lowreyho a Marcusa Burnetta, sa po tých rokoch naozaj tešíme. Prvé dva filmy od Michaela Baya síce v žiadnom prípade neoznačujeme za bezchybné, no aj napriek tomu ich máme v nostalgickej obľube. Problém s obnovenou klasikou však nastal, keď sa premiéra a samotné natáčanie začalo prekladať z mesiaca na mesiac a v poslednom prípade aj z roka na rok. Sú v zákulisí, medzi hercami či v štúdiu nejaké problémy? Scenárista a režisér Joe Carnahan (Smokin' Aces) to vyvracia. Tvrdí, že kvôli nezosúladeným pracovným kalendárom jednoducho nemohli zasadnúť za jeden stôl a poriadne doladiť všetky náležitosti. „Som zástanca názoru, že práca na scenári má prebiehať až do toho momentu, kedy viete, že máte v rukách niečo funkčné a je s ním každý spokojný. Hviezdy, režisér aj štúdio." Neskôr dodal. „Myslím, že zatiaľ je náš scenár omnoho lepší ako u predchádzajúcich dvoch filmov...Tretie filmy v sérii sú väčšinou slabé, pokiaľ teda nie ste Toy Story 3, no podľa mňa tento bude v trilógii najsilnejší." Scenár síce nikdy nebol pre Bad Boys hlavnou devízou, no Carnahan ponúka celkom odvážne vyhlásenia.

Odporúčané
10 najlepších filmov s Willom Smithom (Rebríček) 10 najlepších filmov s Willom Smithom (Rebríček) 16. septembra 2022, 14:30

Ubezpečil nás tiež, že sa nemusíme báť nahradenia našej obľúbenej dvojice niekým iným, keďže Smith a Lawrence sú praví Bad Boys a naznačil tiež, ako bude film vyzerať. „Samozrejme, že chceme niektorým momentom vzdať úctu, ale nechceme, aby to bolo rovnaké. Mám rád nové veci. Ak by sme iba recyklovali staré nápady, nebola by to zábava." Tento výrok podporuje aj jeho ďalší komentár, týkajúci sa tónu filmu. „Stále tam bude veľa vtipných momentov, ale príbeh bude viac mysterióznejší, modernejší a dospelejší. Už to predsa len nie sú chlapci." Každý režisér rád láka na svoje filmy, no pokiaľ to Carnahanovi aspoň sčasti vypáli tak ako uvádza, máme sa na čo tešiť. Momentálne je premiéra stanovená na 12. január 2018.

Režisér Bad Boys 3 tvrdí, že film bude mať oproti predchodcom lepší scenár a mysterióznejšiu zápletku
Zdroj: Columbia Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia