Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júla 2016, 9:17
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Nostalgický trailer z pokračovania Prison Breaku odhaľuje plány Michaela Scofielda na útek

FILMY A SERIÁLY PRISON BREAK
Uložiť Uložené

Prison Break sa na jar 2017 vráti na naše obrazovky.

Čakali sme nový trailer, a ten sme aj dostali. Najprv si však niečo povedzme aj o prvom klipe. V ňom vidíme Michaela Scofielda plánovať útek z ďalšej väznice, v ktorej sa ocitol. Nevieme ako, nevieme prečo a nevieme ani, ako sa o ňom dozvedel jeho brat a T-Bag, v každom prípade sa musí dostať von, čo sa mu zrejme aj podarí. Nižšie prikladáme sľúbenú scénu a tu sa zase dozviete všetko potrebné ohľadom návratu kedysi skvelého seriálu. 

A teraz už šup-šup k novému traileru. Nenechajte sa zmiasť začiatkom, po čase sa začnú objavovať celkom nové zábery a musíme podotknúť, že to vyzerá lepšie, než po traileri prvom. Viac akcie, viac plánovania úteku, viac Michaela... jednoducho viac všetkého, čo dodáva oživeniu Prison Breaku potrebnú šťavu. Bude zaujímavé vidieť, ako sa bratia opäť stretnú, no a mnohí z nás sú už určite veľmi zvedaví, ako dokázal Michael prežiť finále a čo všetko sa odvtedy udialo. Nemáme informácie, či sa stále natáča, no samotná produkcia sa na chvíľu pozastavila, keď sa predstaviteľ Lincolna Burrowsa, Dominic Purcell, nepríjemne zranil. Padla mu na hlavu kulisa a on mohol byť rád, že to prežil. O tom ale viac informácií nájdete tu. 

Okrem vyššie spomínaných sa vrátia aj herci, ako napríklad Robert Knepper (Theodore “T-Bag” Bagwell), Rockmond Dunbar (Benjamin Miles “C-Note” Franklin), Amaury Nolasco (Fernando Sucre) a Sarah Wayne Callies (Dr. Sara Tancredi). Veríme, že na poslednej sérii si autori dali skutočne záležať. Predsa len, tá prvá bola nesmierne úžasná, avšak postupne kvalita upadala. Scenáristi jednoducho nedokázali udržať so seriálom krok a každou ďalšou sériou išli stále hlbšie a hlbšie ku dnu. Tentoraz však mali dostatok času na vytvorenie uceleného a skvelého príbehu, rovnako ako tomu bolo v prvej sérii. 

Nostalgický trailer z pokračovania Prison Breaku odhaľuje plány Michaela Scofielda na útek
Zdroj: Fox

Producenti z Foxu (televízna stanica, kde sa budú nové časti vysielať) už dávno potvrdili, že pôjde o sequelový príbeh, pričom sa ráta s niekoľkými ďalšími postavami. Presunieme sa síce o pár rokov dopredu, všetko bude ale pravdepodobne logicky vysvetlené. Hrdinovia sa teda znova spoja, aby ešte raz unikli vláde a všetkým tým, ktorí ich chcú zničiť. Nie je známe, koľko epizód by špeciálna séria mala mať, no hovorí sa o 10-12. S vysielaním by sa malo začať začiatkom roka 2017. 

Nostalgický trailer z pokračovania Prison Breaku odhaľuje plány Michaela Scofielda na útek

Domov
Zdieľať
Diskusia