Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2016, 11:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

James Cole vydáva album Orfeus a predstavuje skladbu a videoklip s rovnomenným názvom

HUDBA
Uložiť Uložené

Pražský raper predstavuje zaujímavý vizuál ku skladbe z najnovšieho albumu.

Všetci fanúšikovia pražského labelu BiggBoss a obzvlášť Jamesa Colea veľmi dobre vedia, že v týchto dňoch vychádza ďalší albumový počin s názvom Orfeus. Ten sme mali možnosť v premiére počuť už približne pred týždňom na jedinečnej udalosti Noc Lovců, ktorá sa odohrala v atmosférických priestoroch starej a opustenej továrne v Prahe. Vystúpenie rapera doplnila aj živá kapela, čo dodalo celej šou šťavu a výsledok stál naozaj za to. Kapitán Láska nám teda predstavil nenapodobiteľný zvuk, anglické texty a jemu typický spev, ktorý sa nesie celým albumom. 

Orfeus uzrel oficiálne svetlo sveta už 31.5. a autor sľuboval, že sa hneď dočkáme aj vizuálu na skladbu s rovnomenným názvom, ktorá si premiéru odkrútila v obľúbených priestoroch lode Cargo Gallery nachádzajúcej sa na pražskej náplavke. Teraz si videoklip z dielne Michala Matouška môžete vychutnať aj online a v prípade, že ste ešte nečítali Adelov aktuálny rozhovor o albume, tak odporúčame napraviť.

Domov
Zdieľať
Diskusia