Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2016, 17:07
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Instagram čaká vizuálna zmena. Aplikácia dostane čierno-biele prostredie s minimalistickým dizajnom

TECH DIZAJN INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Pekné sa zrejme už čoskoro stane ešte krajším.

Keď pripravujú vývojári aplikácií väčšiu aktualizáciu, ešte pred samotným uvoľnením balíčka zrealizujú testovanie na malom počte používateľov, aby zistili, čo musia dotiahnuť a čo vylepšiť. Výnimkou samozrejme nie je ani sociálna sieť Instagram, ktorá má mesačne viac ako 400-miliónov návštevníkov. A ako sme sa vďaka Mashable vrátane ďalších tech webov dozvedeli, pár z nich má momentálne prístup k vizuálne zmenenému prostrediu v aplikácii pre operačný systém iOS. Čo nás teda môže už onedlho čakať?

Na nižšie uvedených screenshotoch, ktoré pochádzajú od vybraných testerov, je vidieť kompletne prerobené UI s moderným nádychom. Aby zdieľané fotografie - predovšetkým farebné - viac vynikali, tradičné vizuálne prvky v modrom a tmavom prevedení nahradil čierno-biely kabát so skutočne minimalistickým dizajnom. Všimnúť si teda môžete aj ploché a jednoduchšie ikonky v spodnej časti, ktoré sú na pripravovanej zmene badateľné asi najviac. Bližšie detaily o aktualizačnom balíčku a jeho dostupnosti pre širokú verejnosť zatiaľ nepoznáme. Taktiež existuje pravdepodobnosť, že vizuálna zmena používateľského prostredia iOS aplikácie Instagram nemusí byť vôbec nikdy sprístupnená, ak by sa počas testu náhodou neosvedčila. To je však v tomto prípade celkom nepravdepodobné.

Instagram čaká vizuálna zmena. Aplikácia dostane čierno-biele prostredie s minimalistickým dizajnom
Zdroj: www.theverge.com
Anketa:
Páči sa ti zmena?
Áno
Nie
Áno
57 %
738 Hlasov
Nie
43 %
550 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia