Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. apríla 2016, 23:54
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Deadpool 2 oficiálne potvrdený s rovnakými tvorcami. Spojí sa s marveláckym Spider-Manom?

FILMY A SERIÁLY MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Simon Kinberg, Tim Miller a Kevin Feige majú k sebe blízko. Čaká nás veľkolepá komiksová udalosť?

Keď sme si pred rokom, presne na 1. apríla, robili srandu z toho, že Hugha Jackmana uvidíme po boku Hulka, veľa ľudí na to skočilo, čo nás mrzí, zároveň si ale musíte dávať pozor na to, čo 1. apríla čítate (ako napríklad našu správu o tom, že Zack Synder sa zrieka režírovania Justice League, pričom jeho miesto preberá Ben Affleck - nie, fakt to nie je pravda ľudia). Dnes dáme ale žarty bokom. Tim Miller (režisér Deadpoola) a Simon Kinberg (výkonný producent pre X-Men filmy, scenárista, niečo ako Kevin Feige pre Marvel, akurát v oveľa menšom merítku) sa totiž v posledných dňoch až dvakrát venovali téme crossoveru filmových komiksových svetov Foxu (X-Men, Fantastic Four, Deadpool, Gambit...) a Marvelu 
(celé MCU vrátane Spideyho). 

Deadpool 2 oficiálne potvrdený s rovnakými tvorcami. Spojí sa s marveláckym Spider-Manom?

Obaja zmienili, že s Kevinom Feigom majú skvelé vzťahy (v Deadpoolovi mal dokonca Kevin malý easter egg) a neraz sa už pokúsili nadviazať istý druh spolupráce. Najprv hovorili o tom, že jedného dňa by radi videli crossover medzi X-Men a Avengers, čomu by sa skutočne nebránili žiadni fanúšikovia či diváci. Nevedia síce, ako by sa to dalo zrealizovať, ak by im to však štúdiá odklepli, určite by našli nejaký spôsob, ako tieto dva svety spojiť, čo sami vehementne tvrdili. O deň neskôr sa už pustili do ďalšej zaujímavej témy. Fanúšikovia komiksov Deadpoola či Spideyho sú určite oboznámení s tým, že spolu tvoria úžasnú a dynamickú dvojku a vidieť ich spoločne na striebornom plátne by bolo splneným snom. Nuž, o tom sníva ako Tim Miller, tak aj Simon Kinberg. Je možné, že jedného dňa sa to stane, sami ale neveríme tomu, že to bude v nasledujúcich rokoch.


Je ale možné, že Fox sa s Marvelom dohodne v momente, kedy superhrdinským filmom začne dochádzať šťava, respektíve keď sa publikum začne nudiť. To sa nestane najbližších 5-10 rokov, takže si na prípadný crossover ešte dlho počkáme. Je však isté, že raz budú tieto filmy potrebovať potrebný impulz a crossvery inšpirované komiksami, aké tieto dva svety ponúkajú, by do kín pritiahli ďalšie milióny divákov. Je však nepravdepodobné, že sa to stane tak skoro. Možno, ak Foxu nevyjdú ďalšie filmy a stanú sa sklamaním, to ale štúdio nedovolí. 

Deadpool 2 oficiálne potvrdený s rovnakými tvorcami. Spojí sa s marveláckym Spider-Manom?

A len tak mimochodom, včera v noci sa oficiálne potvrdil Deadpool 2 s rovnakým kreatívnym tímom, aký vytvoril jednotku, t. j. Tim Miller ako režisér, Rhet Reese a Paul Wernick ako scenáristi a Ryan Reynolds čoby hlavná postava (taktiež pracoval na scenári). Očakáva sa aj návrat pôvodných postáv a taktiež bol potvrdený Cable. Kto ho bude hrať síce nevieme, no oznámenie by na seba dlho čakať nemalo.

Anketa:
Prajete si, aby sa svety X-Men a MCU spojili, alebo aby pokračovali ďalej samostatne?
Chcem, aby sa spojili (Deadpool feat. Spidey FTW)
Chcem, aby ostali separátne
Chcem, aby sa spojili (Deadpool feat. Spidey FTW)
67 %
1112 Hlasov
Chcem, aby ostali separátne
33 %
547 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia