Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2016, 0:56
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ego, Rytmus aj Separ doručili na Ektorov najnovší počin choré a technicky dokonale prepracované slohy

HUDBA EGO RYTMUS SEPAR
Uložiť Uložené

A ani sám hostiteľ nezaostáva. Ešte v závere minulého roku Ektor avizoval pokračovanie projektu Detektor, ktorý bol včera večer oficiálne zverejnený na youtube.

Skoro presne pred rokom vydával Ektor svoj štvrtý album, ktorý niesol názov Detektor. Kto by to bol vtedy povedal, že sa pražský raper rozhodne v takom krátkom časovom horizonte dať dokopy ďalšiu sólovú dosku ako pokračovanie pod rovnakým titulom. Ešte v závere roku 2015 sme počuli aj dve ochutnávky v podobe videoklipov Nejsou rádi a Prázdnej sex, ktoré nám priblížili, aký zvuk bude Detektor II charakterizovať. 

Len včera večer sme sa dočkali pre fanúšikov veľmi sympatického spôsobu releasu v podobe zverejnenia celého albumu na youtube, a tak si môžu všetci pred kúpou nosič od začiatku do konca vypočuť, čo snáď každý ocení. Ešte pri zverejnení tracklistu padol pohľad hádam každému najmä na spolupráce s Rytmusom, Egom či Separom, ktorí nechýbali ani na jednotke. Patres doručil nenapodobiteľný trubadúr flow, Ego aj podľa vlastných slov najkomplikovanejšiu slohu vo svojej kariére a Separ do obľúbenej témy predviedol to, kvôli čomu ho fanúšikovia cenia. Zároveň môžeme konštatovať, že nezaostáva ani samotný Ektor a tiež zvyšok hostí - James Cole, Strapo a Marpo. Teší nás tiež výber producentov a hlavne fakt, že sa konečne opäť zapája aj DJ Wich. No a okrem neho ešte Špeciál a Konex. Oficiálny pražský krst za účasti všetkých hostí prebehne už túto sobotu, no vstupenky sú beznádejne vypredané, a tak sa môžeš dojsť pozrieť aspoň na ten bratislavský v apríli. To je snáď všetko, na záver pridávame ukážky, cez ktoré sa dostaneš k všetkým skladbám z albumu. 

Nikto vraj nestojí za to, aby si kvôli nemu prestával žiť...

 Ja nebudem oje*ávať, ohovárať, aby si bol nasilu skromný jak kok*t,
v prvom rade som tu ja a moje ciele, až potom tí ostatní, toto je tá rovnica, pochop.

Naučte sa rapovať a nekopírovať a neponižovať tu celú našu scénu, 

skúste menej fetovať, menej sa gélovať a radšej prekonať sa k dačomu dobrému.

Domov
Zdieľať
Diskusia