Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2016, 17:49
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Transformers 5, 6 a 7 majú dátumy premiér. Pripravte sa na každoročnú nálož výbuchov a CGI

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Paramount sa heclo. Do 4 rokov chcú priniesť minimálne 3 ďalšie filmy Transformerov.

Michael Bay predsa len neklamal! Transformers 5 budú jeho posledným prírastkom do série. Alebo si len natočí nejaký iný diel. Paramount totiž ohlásil dátumy premiér troch ďalších filmov z tohto univerza. Transformers 5, priame pokračovanie Age of Extinction dorazí do kín 26. 6. 2017. Režíruje Michael Bay podľa scenára od Arta MarcumaMatta Hollowaya (Iron Man) a Kena Nolana. Naviaže sa na Optimov výlet do šíreho vesmíru. 

Nasledovať bude TF 6 8. júna 2018 (v rovnaký deň, ako Wonder Woman, takže Amazonka sa bude pratať preč), no a o rok neskôr, 28. júna 2019, drazí Transformers 7 (takže si to Bay natočiť všetko jednoducho nestihne). Hovorí sa aj o tom, že 6. diel bude v skutočnosti spin-off o Bumblebeem, o ktorom sa dávnejšie dosť nahlas špekulovalo. Paramount by tak okopíroval model Disney, ktoré vydáva každé dva roky Epizody Star Wars, pričom medzi nimi budú prichádzať spin-offy. Nepoznáme žiadne detaily, ako príbehové, tak ani to, kto sa postará o scenár či réžiu. Dôležité je, že Transformeri nám už asi nikdy nedajú pokoj a Super Bowly sa už bez tejto ságy nezaobídu. 

Transformers 5, 6 a 7 majú dátumy premiér. Pripravte sa na každoročnú nálož výbuchov a CGI

Takže, čo vlastne o päťke vieme? Mark Ryan (hlasy Jetfire, Lockdown) prezradil, že piaty diel sa začne natáčať začiatkom budúceho roka, pričom jasne uvedie cestu pripravovaným spin-offom, ktorých scenáre a premisy aj v týchto dňoch dávajú dokopy talentovaní i netalentovaní scenáristi a producenti vo vyššie spomínanej Transformers Writing Room. Dej päťky sa bude odohrávať ako vo vesmíre, tak aj na Zemi. Autoboti sa opäť budú musieť spojiť s dinobotmi, aby čelili hrozbám zla na Zemi. Optimus Prime sa zatiaľ vydá do ďalekého vesmíru nájsť výrobcov (stvoriteľov?) rasy Prime-ov. Zdá sa však, že narazí na Unicrona (neviem, akí roboti tam ešte sú, ale rovnako ako Marvel v MCU nepredstavil svoje najsilnejšie entity, ani TF séria sa zatiaľ nepozrela na tých najsilnejších Transformerov, pričom Unicron
je jeden z nich). Z ľudských postáv je potvrdený iba návrat Cadea Yeagera (Mark Wahlberg). Viac informácií o Transformers writer’s room a budúcnosti univerza nájdete tu, tu a tu

Uvidíte nový Transformers film od Hasbro, Paramountu, Michaela Baya a našich ostatných partnerov. V podstate finišujeme a ako už niektorí z vás čítali, bola to úžasná skúsenosť. Rozhodli sme sa, že chceme príbeh na ďalších 10 rokov, preto sme sa zatvorili do izby po dobu troch mesiacov...Buďte pripravení, päťka je na ceste, potom šestka a sedmička a osmička."  - prezident Hasbro Studios, Stephen J. Davis.

Slová Michaela Baya ohľadom režírovania piatej časti: Režírujem Transformers... 5, je to piata časť, že? J. J. Abrams mi povedal, že som jediný, kto to môže robiť. Ja ale cítim, že je čas posunúť sa. Takže ešte jeden. 

Domov
Zdieľať
Diskusia