Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2016, 13:48
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Swish je hotový a Kanye odhaľuje detaily svojho údajne najlepšieho albumu všetkých čias

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Sorry MBDTF, Kanye má hotový album, ktorý by mal opäť na niekoľko rokov zmeniť hudobný vývoj.

Aj keď séria G.O.O.D. Fridays opäť nevyšla podľa plánu a nového songu sme sa nedočkali ani dnes ráno, Kanye tentokrát netrávil čas na party v LA ale usilovne dokončoval práce na svojom nadchádzajúcom albume. V priebehu posledných dní sme totiž z jeho tábora mohli vidieť niekoľko štúdiových záberov, ktoré opäť trochu odhalili to, akým smerom by sa mohol uberať Swish. Ako už určite dobre vieš, na rozdiel od Yeezusa by mal Kanyeho tohtoročný 3-bodový zásah cez celé ihrisko reprezentovať ozajstný hip-hop a všetky tie old schoolové samplovačky, ktoré máme najradšej a okrem featuringu od lyrického kráľa, Kendricka Lamara, tak niekoľko kvalitných riadkov na najočakávanejšom albume roku predstaví možno aj Chance The Rapper.

Drakeov strýko Larry Graham, ktorého pesničku z roku 1980 môžeš počuť na začiatku skladby No More Parties.


Kvôli práci na dokončovaní kolekcie Season 3 tak očividne odkladal Kanye nahrávanie na poslednú chvíľu a po náklade 90-tich barov z lietadla tak asi posledný týždeň prespal rovno v štúdiu. Okrem plejády jeho "real friends" a tímu hudobných producentov tak ruku k dielu priložil napríklad aj Swizz Beatz, od ktorého sa očakáva najmä jeho notoricky známy zvuk na štýl Ruff Ryders.

Odporúčané
Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja 21. septembra 2023, 9:30

#Realfriends MR West & Mr Dean #vibes #goodtimes #goodvibes

Fotka uverejnená používateľom therealswizzz (@therealswizzz),


Swizz, Cyhi The Prynce, Don C a niekto, kto očividne z podobnej spolupráce nemá radosť.


#zone #swish

Fotka uverejnená používateľom therealswizzz (@therealswizzz),


A ako vyzerala kreatívna časť práce?

Swish je hotový a Kanye odhaľuje detaily svojho údajne najlepšieho albumu všetkých čias

Okrem najlepších producentov Kanye oprášil aj legendárnu mašinu E-mu SP1200, na ktorej pracoval hádam každý, kto vo svete rapu niečo znamená. Presnejšie: Beastie Boys, De La Soul, DJ Premier, Dr. Dre, J Dilla, Havoc, KRS-One, RZA a mnoho ďalších.


Swish sa už síce nahráva niečo vyše roku, no keďže génius ako Kanye sa väčšinou riadi podľa hesla "seek & destroy", v posledných týždňoch musel aj tak väčšinu trackov dokončiť doslova na kolene. Okrem Swizza tak určite padol vhod aj set šiestich CD s hudobnými podkladmi, ktoré na poslednú chvíľu poslal novodobý J Dilla, Madlib.


Čas je tak momentálne pre Kanyeho luxus, ktorý si nemôže dovoliť a okrem toho, že musel prerušiť svoju spoluprácu s Rihannou na jej albume Anti, ktorý by sa dúfajme mohol dostať von už v nasledujúcich mesiacoch, tak nestihol dokončiť ani skladbu na mixtape Purple Reign pre Futura. Pri očakávanom množstve jeho novej hudby v roku 2016 by však ich spoločný song ešte nemusel byť úplne stratený.


Swish by mal byť od dnešného rána oficiálne hotový a my tak máme vďaka Kanyeho školkárskemu písmu možnosť rozlúštiť samotný tracklist, pozostávajúci z desiatich pesničiek. Štvoricu z nich sme už síce mohli počuť dávnejšie, no ich výsledná podoba je ešte stále otázna. Jednou zo zaujímavostí ohľadom zoznamu skladieb je song Father Stretch My Hands, ktorý pozostáva z dvoch častí a vzhľadom na Yeezyho tweet "good fridays" spred niekoľkých hodín by tak nebol od veci napríklad piatkový release jeho druhej časti.

Odporúčané
Výpredaj tenisiek a obuvi Yeezy pokračuje! Priprav sa na šťavnaté novinky aj návrat ikonických modelov   Výpredaj tenisiek a obuvi Yeezy pokračuje! Priprav sa na šťavnaté novinky aj návrat ikonických modelov 31. júla 2023, 16:54

01 "Nina Chop"
02 "Father Stretch My Hands pt.1 of 2"
03 "Waves"
04 "High Lights"
05 "30 Hours"
06 "No More Parties In LA"
07 "Fade"
08 "FML"
09 "Real Friends"
10 "Wolves"

A ak by si pochyboval o autenticite Kanyeho rukopisu, Kylie sa pre istotu nezabudla označiť.

#kyliewashere

Fotka uverejnená používateľom King Kylie (@kyliejenner),


Big Boy z rádia Real 92.3, vďaka ktorému sme opäť o niečo múdrejší.

"Good Friday is running a lil late. They're creating something from scratch in here. Not only is Chance The Rapper a lyrical beast.....he's also a GREAT photographer."

Swish je hotový a Kanye odhaľuje detaily svojho údajne najlepšieho albumu všetkých čias

SWISH - 11. február 2016
Swish je hotový a Kanye odhaľuje detaily svojho údajne najlepšieho albumu všetkých čias

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domov
Zdieľať
Diskusia