Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. januára 2016, 15:12
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Kanye má G.O.O.D. Friday v pondelok s Kendrickom Lamarom

HUDBA KANYE WEST KENDRICK LAMAR
Uložiť Uložené

Minulý piatok možno nevyšiel podľa predstáv, no Kanye ti to vynahradí jednou z jeho životných lekcií.

Znovuzrodenie série G.O.O.D.Fridays zahrialo u srdca nie jedného fanúšika, ktorý si pamätá release albumu MBDTF a po silvestrovskej predohre menom Facts a dojímavej skladbe Real Friends tak všetci čakali plnú dĺžku tracku No More Parties in LA s Kendrickom Lamarom. Skladbu alebo skôr minulý piatkový release však poňal Kanye tematicky a keďže má teraz okrem parties v LA najmä plné ruky práce s tvorbou kolekcie Season 3, svoj text, presnejšie 90-barov stihol dopísať až niekedy v sobotu/nedeľu počas letu do Talianska. Po návrate do USA údajne mieril rovno do štúdia, v ktorom to muselo vyzerať určite zaujímavo. Okrem featuringu od Kendricka Lamara totiž na tejto skladbe zaujme najmä beat od Madliba s legendárnym Ghostface Killah Mighty Healthy samplom. SWISH by tak na rozdiel od Yeezusa mal znieť ako "starý dobrý Kanye" a podobnú myšlienku sa snaží Dr. West reflektovať aj skrz sériu zarámovaných fotiek, z ktorých máme zatiaľ v zbierke dva exempláre. Na záver tak len dodám, ako už určite dávno vieš, že SWISH vychádza 11. februára, no tento piatok dúfajme ostane Yeezy doma.


Odporúčané
Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja Kto je Bianca Censori? Manželka Kanyeho Westa bola obľúbenou študentkou vďaka veľkým prsiam, teraz sa o ňu priatelia boja 21. septembra 2023, 9:30




Domov
Zdieľať
Diskusia