Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2015, 21:47
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Režisér Straight Outta Compton natočí Fast & Furious 8!

FILMY A SERIÁLY VIN DIESEL
Uložiť Uložené

Universal siahol po Dieselovom chránencovi a mužovi, ktorý natočil skvelé Straight Outta Compton, aby natočil Fast & Furious 8.

Dnešok bol zvláštny. Z ničoho nič sa k nám dostali novinky o dvojke Ant-Mana a tajných filmoch Marvelu, pláne Disney filmov do roka 2020, taktiež ale premiérovalo Sicario (recenziu čakajte v sobotu, dovtedy by ste ale kino zmeškať nemali), no a snáď poslednou dnešnou významnou udalosťou je ohlásenie samotným F. Garym Grayom, že sa stáva režisérom Fast & Furious 8! Šuškalo sa o tom celý posledný týždeň, dopomohla tomu aj fotka Diesela s režisérom pri tabuli, na ktorej boli fotky z celej série, no a fakt, že Gray natočil pre Universal úspešné Straight Outta Compton tiež zavážil. Gary Gray údajne dostal ponuku aj od Marvelu, konkrétne malo ísť o post režiséra Black Panthera, evidentne sa však kráľ Wakandy bude musieť zaobísť bez neho. Gray natočil okrem Straight Outta Compton aj Ctihodného občana či Lúpež po taliansky. Po dlhej pauze sa teda evidentne naplno začínať venovať filmom a my mu držíme palce, keďže je jasné, že talentu mu nechýba. Furious 8 premiéruje 14. apríla 2017.

Režisér Straight Outta Compton natočí Fast & Furious 8!
Režisér Straight Outta Compton natočí Fast & Furious 8!
Domov
Zdieľať
Diskusia