Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2015, 20:03
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Násilná policajno-gangsterká trailerová jazda s hviezdnym hereckým obsadením? To je Tripple 9

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Niečo podobné sme tu už dlhšie nemali. O to viac vo vás necenzurovaný trailer pre Tripple 9 zarezonuje

Michael Mann v najlepších rokoch skrížený so skvelým End of Watch? Tak nejak by možno vyzeral úžasný film. My ale zatiaľ máme možnosť vidieť len skvelý trailer, ktorý by mohol byť predzvesťou práve takéhoto projektu. Reč je o akčnom thrilleri Tripple 9, o ktorom ja osobne počujem prvýkrát, no asi nebudem sám. Dej hovorí o zapredaných policajtoch, ktorých začne vydierať ruská mafia. Chcú od nich, aby pripravili navonok nezrealizovateľnú lúpež. Keď ale policajtom svitá na lepšie časy, všetko sa razom pokašle a oni musia improvizovať.

Je tak jasné, že nás čaká kopa krvi, dejových zvratov, nečakaných momentov, no a tešiť sa môžete aj na svojich obľúbených hercov, pretože nasledovné mená sú naozaj lákavé. Herecký ansámbel totiž činia také kapacity ako Woody Harrelson, Casey Affleck, Kate Winslet, Chiwetel Ejiofor, Anthony Mackie, Norman Reedus, Aaron Paul, Gal Gadot či Teresa Palmer. Režíruje John Hillcoat (Lawless, The Road) a premiéry by sme sa mali dočkaťvo februári 2016. Snáď aj v našich kinách.

Násilná policajno-gangsterká trailerová jazda s hviezdnym hereckým obsadením? To je Tripple 9
Domov
Zdieľať
Diskusia