Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2015, 16:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Po úspechu v Česku expandujeme aj do Maďarska! Igen, végre!

REFRESHER MAĎARSKO REFRESHER+
Uložiť Uložené

Už o pár hodín si budete mať možnosť prehliadať web aj v jazyku našich južných susedov.

Po úspechu v Česku expandujeme aj do Maďarska! Igen, végre!

Aj napriek tomu, že fungujeme už od roku 2011, až koncom minulého roka sme sa rozhodli vytvoriť aj českú doménu a pripravovať naše príspevky tak, aby boli zaujímavé pre českého čitateľa. Tento nápad sa teší čoraz väčšiemu úspechu, čo nás priviedlo k myšlienke posunúť Refresher ešte o niečo ďalej. Konkrétne na juh, k našim maďarským susedom. Už zajtra spustíme doménu refresher.hu a vy si budete môcť vychutnať značnú časť obsahu v maďarskom preklade. Doterajších slovenských a českých čitateľov nečaká žiadna zmena. Pri ceste za hranice si budete môcť zvoliť ľubovoľný jazyk v paneli na spodnej časti stránky.

Tento krok považujeme za logický, keďže určite väčšina z vás vie, že dvojica zakladateľov stránky má pevné maďarské korene. V priebehu niekoľkých dní vás zaplavíme už existujúcimi seriálmi, avšak v maďarskom šate. Môžete sa tešiť na Exkluzívne automobily z maďarských ciest, Umenie z maďarských ateliérov, Čo počúvajú ľudia v Budapešti a nebudú chýbať ani rozhovory s úspešnými rodákmi, napríklad Szilárdom Némethom. Tieto príspevky prekladať neplánujeme a ostanú len v domácom jazyku, keďže v dnešnej dobe už väčšina Slovákov ovláda maďarčinu slovom a písmom. A keď nie, doučíte sa, veď ako sa hovorí, maďarčina je nová španielčina. Holnaptól refresher.hu.

Po úspechu v Česku expandujeme aj do Maďarska! Igen, végre!
Domov
Zdieľať
Diskusia