Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2014 o 1:45
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Tučniaky z Madagaskaru ukazujú, ako prišli k retardovanému Pešiakovi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Máme tu nový trailer pre tohtomesačnú premiéru Tučniakov z Madagaskaru. Tešte sa na ďalšiu skvelú rodinnú zábavu.

Tučniaky z Madagaskaru ukazujú, ako prišli k retardovanému Pešiakovi

Spin-off k Madagaskaru dorazí už tento mesiac. Bude o obľúbenej štvorke tučniakov: Ricovi, Pešiakovi, Skipperovi a Kowalskom. Konkurovať, avšak viac-menej pomáhať, im bude utajená skupina agentov, medzi ktorými nájdeme aj animovanú reinkarnáciu slovenského Budhu, Suverena. V novom traileri vidíme, ako sa traja bratia dostali k Pešiakovi, ktorému pár pádov, ešte kým bol vo vajíčku, zjavne dosť uškodilo. Klasicky dostaneme záporáka, ktorého sa bude naša špionážna štvorka snažiť zlikvidovať. Že im to nepôjde jednoducho, a že sa pritom asi aj nasmejeme, vám už ukáže video nižšie.

Vo filme sa Tučniaky vydajú na ďalšiu nebezpečnú misiu, kde narazia na ďalšiu partiu nezbedných zvierat na čele s vlkom menom Confidential, dabovaným nikým iným, než Sherlockom Holmesom/Smaugom - Benedictom Cumberbatchom. Ďalej hrajú Peter StormareChris MillerChristopher KnightsTom McGrathKen JeongJohn Malkovich a ďalší. Premiéra už 27. novembra.  Ďalšie info nájdete na Filmkulte.

Domov
Zdieľať
Diskusia