Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2014, 17:20
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Dragon Ball Z sa vracia s novým filmom! Boje bohov začínajú

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po 17 rokoch k nám prichádza nový Dragon Ball Z film! Battle of Gods ponúkne obľúbené postavy, kvalitné súboje a nostalgické chvíľky. Sledujte trailer a tešte sa na európsku premiéru!

Dragon Ball Z sa vracia s novým filmom! Boje bohov začínajú

Predstavovať Dragon Ball je myslím úplne zbytočné. Mnohí z nás (vrátane mňa) boli v čase uvedenie mangy v Shounen Jumpe ešte vo vajcách svojho tatka, no anime, teda animované spracovanie už zasiahlo detstvo veľkej väčšiny detí aj tých starších. Dočkali sme sa mnohých filmov, nespočetného množstva hier, avšak všetko raz skončí. Rovnako tak sa skončil Dragon Ball, avšak autori sa rozhodli pripomenúť veľkosť tohto univerza. Po 17 rokoch tak príde nový film s názvom Dragon Ball Z: Battle of Gods. Snímka sleduje udalosti po porážke Majin Buu, kedy sa prebúdza nová hrozba. Beerus, mocný boh deštrukcie sa rozhodne vyhľadať Gokuho a ten s bojovníkmi musí nájsť spôsob, ako ho zastaviť. Ak by ste sa báli, že film až príliš odbočí od kvalít svojich predchodcov, vedzte, že príbeh pochádza z pera Akira Toriyami, ktorý Dragon Ball vytvoril. V Japonsku už snímka premiéru zažila, v Európe či Amerike by sa tak malo stať začiatkom augusta.

Domov
Zdieľať
Diskusia