Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. februára 2014, 16:30
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Slovensko má prvú zlatú medailu zo Soči! Vďaka Nasťa!

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovensko má vďaka Anastasii Kuzminovej prvú zlatú medailu zo Soči. V biatlone, šprinte na 7,5 km zvládla trať aj streľbu najlepšie zo všetkých a ako prvá žena tak obhájila zlato v tejto disciplíne!

Slovensko má prvú zlatú medailu zo Soči! Vďaka Nasťa!

Slovensko má vďaka Anastasii Kuzminovej prvú zlatú medailu zo Soči. V biatlone, šprinte na 7,5 km zvládla trať aj streľbu najlepšie zo všetkých a ako prvá žena tak v tejto disciplíne obhájila zlato. Streľbu zvládla dokonale, bez jedinej chyby, čo jej dalo veľkú výhodu. Nasťa je určite sama veľmi šťastná, keďže po tomto víťazstve nesmierne túžila. Domáca Oľga Viluchinová stratila na Kuzmu 19,9 sekundy. Tej tak len ostávalo čakať a sledovať, kto sa k nej ešte priblíži. Našťastie sa to nepodarilo žiadnej inej súťažiacej. Semerenková je priebežne tretia. Za zlato po brilantnom výkone si Nasťa vyslúžila odmenu 45-tisíc eur, nech si ich teda užije.

Hoci nás teda Cibulková a celý Fed Cupový tím nepotešil, zo Soči sa to podarilo ruskej rodáčke, ktorá sa však už väčšou Slovenskou cítiť nemôže, za čo je jej celé Slovensko vďačné! Snáď sa teda zadarí aj našim ostatným športovcom.

Domov
Zdieľať
Diskusia