Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
včera 12. októbra 2024 o 8:45
Čas čítania 0:46
Aneta Gospičová

Lóve 2 čoskoro dorazí do kín. Titulnú pieseň k dlhoočakávanému akčnému thrilleru naspievala Tina

FILMY A SERIÁLY LÓVE 2
Uložiť Uložené

Refresher ťa pozýva na premiéru očakávaného filmu.

Čoskoro do kín dorazí dlho očakávaný akčný thriller Jakuba Kronera Lóve 2. V hlavných postavách sa aj tentoraz predstavia Michal Nemtuda ako Maťo, Kristína Svarinská ako Veronika a Jakub Gogál ako Tomáš. Tieto postavy sú fanúšikom dobre známe už z jednotky.

Refresher ťa pozýva na premiéru očakávaného filmu Lóve 2. REFRESHER PREMIETANIE sa uskutoční už 17. októbra o 19:00, a vďaka benefitom klubu Refresher+ to budeš mať zadarmo. 

Titulnú pieseň Údolie tieňov, ktorú naspievala Tina, si môžu diváci vypočuť už teraz. „K titulnej piesni, k emotívnemu songu v príjemne romantickom tempe s jedinečne zafarbeným hlasom našej soulovej a R&B divy, vznikol aj videoklip,“ uvádzajú. Text piesne Údolie tieňov napísal ADiss, hudbu zložil Smart. 

Lóve 2
Zdroj: INOUT Studio

V teaseri sa objavili aj ďalšie známe mená, napríklad raper Separ, speváčka Tina či Vladimír Furdík (kaskadér a herec, ktorý stvárnil Night Kinga v kultovom Game of Thrones).

Vo filme Lóve 2 sa hlavný hrdina Maťo ocitá v neľútostnom boji o moc a peniaze, pričom sa musí vyrovnať aj s tieňmi svojej minulosti. V jeho svete láska veci len komplikuje a „lóve“ sú to, čo vládne všetkému. Túto postavu stvárnil Michal Nemtuda, ktorý sa na hlavnú rolu pripravoval tri roky.

Lóve 2Lóve 2Lóve 2
Zobraziť galériu
(3)
Späť
Zdieľať
Diskusia