Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Českého šampióna MMA zrejme čaká najťažší zápas jeho kariéry. Očakávať môžeme trilógiu s Karlosom Vémolom
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

„Pre niektorých fanúšikov to bude asi trpké sústo, ale nebál by som sa, že by to Oktagon nejako nezachránil. (...) Budem sa snažiť to (zápas s Engizekom, pozn. red.) vyriešiť čo najrýchlejšie a potom sa možno dohodneme,“ komentoval Kincl zrušený zápas s Vémolom.

Odporúčané
Samo Zvaný: Ľudia kritizujú Fight Night Challenge za bizarnosti a potom si v pohode zapnú reality shows (Rozhovor) Samo Zvaný: Ľudia kritizujú Fight Night Challenge za bizarnosti a potom si v pohode zapnú reality shows (Rozhovor) 6. októbra 2024 o 12:30

Kincl a Vemola sa prvýkrát stretli v roku 2018, keď „Terminátor“ vyhral na body. V minuloročnej odvete, ktorej predchádzala zlá krv a ostré podpásovky na oboch stranách, po piatich kolách oslávil víťazstvo Kincl. Skóre zápasov je teda medzi nimi vyrovnané a mnohí fanúšikovia by radi videli, ako by dopadlo tretie stretnutie síl.

Tretí zápas s Vémolom, ktorý je šampiónom poloťažkej váhy by navyše mohol pre Kincla znamenať šancu získať druhý opasok v organizácii. Teda za predpokladu, že by sa zápas uskutočnil vo váhovej kategórii do 93 kilogramov.

„Ja by som toľko neriskoval, prišiel by som tam vyhrať, ale išiel by som si po iný opasok, mohol by som si dať kapitolu dvojnásobného šampióna. Ako sa mi to rozležalo v hlave, dáva mi to nejaký zmysel,“ citoval Kincla server Ruik.

Anketa:
Kto by podľa vás vyhral v zápase Kincl vs. Vémola 3?
Patrik Kicnl
Karlos Vémola
Patrik Kicnl
76 %
Karlos Vémola
24 %

Na druhej strane sa Kincl domnieva, že z pohľadu organizácie by jeho prípadné víťazstvo nad Vémolom ohrozilo záujem divákov o plánovanú trilógiu „Terminátora“ s Attilom Véghom. „Existuje veľké riziko, až 90 %, že Karel prehrá a zas by sa rozpadla trilógia s Attilom a stratil by sa záujem,“ povedal Kincl.

Vémolov tréner André Reinders však myšlienku tretieho súboja s Kinclom podporil a svojho zverenca by nechal bojovať. Aj keby len preto, aby odčinil svoj posledný výkon. „Ja som rozhodne za, pretože Karlosov výkon v odvete bol jeden z tých horších v jeho kariére. I preto si myslím, že by trilógia dávala zmysel,“ povedal Reinders pre Sport.cz.

kincl vémola
Zdroj: OKTAGON MMA

Nech už však nadchádzajúci titulový súboj medzi Kinclom a Engizekom dopadne akokoľvek, ďalším vyzývateľom na opasok v strednej váhe (do 84 kg) bude navrátilec do Oktagonu Makhmud Muradov. Ten strávil posledných päť rokov v najväčšej svetovej organizácii MMA, UFC, a po návrate do Českej republiky si poradil s bojovníkom svetovej úrovne Scottom Askhamom.

Špekuluje sa, že by mohol koncom roka v O2 Aréne bojovať o titul v strednej váhe s víťazom zápasu Kincl vs. Engizek, ale na oficiálne potvrdenie zo strany organizácie si ešte musíme počkať.

Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia