Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2024 o 10:48
Čas čítania 0:47
Karolína Uličná

Rytmus si pre fanúšikov v O2 aréne pripravil obrovskú show: „Produkčne sa vyrovná Drakeovi,“ tvrdí Rytmusov tím

HUDBA KONCERTY RYTMUS SLOVENSKÝ RAP
Uložiť Uložené

Už 14. septembra si jeho skalní fanúšikovia budú môcť vychutnať nové aj staré legendárne tracky na show v pražskej O2 aréne.

Dara Rolins, Ego, Tina či Viktor Sheen vystúpia po boku kráľa československej rapovej scény už túto sobotu (14. septembra) v pražskej O2 aréne. Rytmus na show pracuje už 9 mesiacov.

Posledných 38 hodín pred show pracuje 240 ľudí nonstop, aby priniesli fanúšikom čo najlepší zážitok. „Najväčšou výzvou je vždy hľadanie kompromisu medzi tým, čo chce Rytmus a čo zvládneme finančne uniesť. Je samozrejmé, že Rytmus chce mať všetko najlepšie a najväčšie, preto je práve tým, kým naozaj je. Chce doručiť tú najlepšiu show, búrať limity,“ uvádza promotér Petr Větrovský.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @rytmusking

Raper bude mať na svojej show LED obrazovku, ktorá váži 16 ton a držať ju bude až 32 motorov. Štúdio SORRYWECAN tak opäť posúva štandardy toho, čo je možné. Rytmus tak bude mať medzi prvými na svete obrazovku, ktorú dvíhajú vo vzduchu s takouto váhou na live show pred tisíckami ľudí.

Rytmusov tím tvrdí, že „sa produkčne aj kvalitatívne vyrovná Drakeovi či Kendrickovi Lamarovi.“ Základom show je svetlo a hra s ním, ku svieteniu pristúpili inak – svetlá a stroboskopy umiestnili mimo hlavný stage, naprieč halou, aj do únikových východov. Celá scéna má simulovať ulicu, aj vďaka „pouličnému osvetleniu.“

Domov
Zdieľať
Diskusia