Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Telekom.
11. septembra 2024 o 18:00
Čas čítania 3:25
Sponzorovaný obsah

Nezmeškaj zápasy ŠK Slovan v Lige majstrov. Takto ich môžeš sledovať aj bez vstupeniek (NÁVOD)

Nezmeškaj zápasy ŠK Slovan v Lige majstrov. Takto ich môžeš sledovať aj bez vstupeniek (NÁVOD)
Zdroj: Wiki Commons / Svk fan
ŠPORT FUTBAL LIGA MAJSTROV ŠK SLOVAN BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Zápasy ŠK Slovan v Lige majstrov môžeš vďaka Telekomu sledovať aj bez vstupeniek z pohodlia domova.

Slovenský futbalový klub ŠK Slovan Bratislava sa po úspešnom ťažení v predkolách Ligy majstrov po prvýkrát prebojoval do skupinovej fázy Ligy majstrov, pričom prvý zápas odohrá už 18. septembra na pôde škótskeho klubu Celtic Glasgow.

Hráči Slovana prešli náročnou cestou, kde postupne zdolali severomacedónsky FK Struga, slovinský NK Celje, cyperský APOEL Nikózia a dánsky FC Midtjylland, čím si zabezpečili miesto medzi európskou elitou.

Tento úspech je významným míľnikom pre slovenský futbal, keďže Slovan sa stal iba štvrtým klubom zo Slovenska, ktorý sa dostal do hlavnej fázy Ligy majstrov v novodobej histórii. Naposledy sa z podobného úspechu tešila MŠK Žilina, ktorá účinkovala v prestížnej lige v sezóne 2010/2011.

Ilustračný obrázok.
Ilustračný obrázok. Zdroj: Unsplash/Prapoth Panchuea

Divák Slovana vs. Permanentka Slovana = 0:1

Napriek tomu, že Európska futbalová únia (UEFA) znížila ceny vstupeniek na zápasy Ligy majstrov, dostať sa na podujatie belasých a vidieť ich zblízka na Tehelnom poli, sa väčšine fanúšikov len tak ľahko nepodarí. Po permanentkách, ktoré Slovan oficiálne uvoľnil v magickom počte 12 500, sa len tak zaprášilo.

Belasí na stránke klubu zverejnili informáciu, že do predaja poputuje 16 759 miest, resp. balíkových vstupeniek z celkového počtu 22 500 miest. Zvyšné kapacity sú vyhradené pre sektor hostí, povinné miesta pre UEFA a partnerov UEFA, médiá, mládež, legendy klubu, A-mužstvo a rodinných príslušníkov hráčov či sponzorov a partnerov klubu.

Kedy sa hrajú zápasy?

Slovan Bratislava odštartuje svoju púť v Lige majstrov už 18. septembra 2024, keď nastúpi na svoj prvý z ôsmich zápasov v skupinovej fáze v sezóne 24/25 proti Celtic FC. Počas nasledujúcich mesiacov Belasí postupne odohrajú na domácom či vonkajšom ihrisku ďalšie zápasy a stretnú sa tak s najlepšími európskymi futbalovými klubmi ako Manchester City, Dinamo Záhreb, Girona, AC Milano, Atlético Madrid, Stuttgart či Bayern Mníchov.

fortuna futbal kvíz
Ilustračný obrázok. Zdroj: Prapoth Panchuea/Unsplash

Pri pohľade na zoznam klubov, proti ktorým sa postavia hráči Slovana, je jasné, že žiadny skalný fanúšik by si nemal nechať ujsť ani jeden z avizovaných zápasov, aj napriek tomu, že k lístkom na domácom štadióne bude náročné sa dostať.

Svedčí o tom aj reakcia ligového hráča Slovana Bratislava Juraja Kucku, ktorý dva roky svojej kariéry strávil v tíme milánskeho klubu AC. Keď sa dozvedel, že jeho bývalý „futbalový zamestnávateľ“ príde priamo na Tehelné pole, jeho radosť počas losovania žrebov bola nepredstaviteľná.

⚽️ Domáce zápasy Slovana na Tehelnom poli:
  • 1.10.2024: ŠK Slovan vs. Manchester City / 18:45

  • 5.11.2024: ŠK Slovan vs. GNK Dinamo / 18:45 

  • 26.11.2024: ŠK Slovan vs. AC Milano / 18:45

  • 21.1.2024: ŠK Slovan vs. VFB Stuttgart / 21:00

⚽️ Hosťovanie Slovana na trávnikoch súperov: 

  • 18.9.2024: Celtic FC vs. ŠK Slovan / 21:00
  • 22.10.2024: Girona vs. ŠK Slovan / 21:00
  • 11.12.2024: Atlético Madrid vs. ŠK Slovan / 18:45
  • 29.1.2025: Bayern vs. ŠK Slovan / 21:00

Ako si pozrieť niektoré alebo všetky zápasy Slovana naživo?

Ak si nemal šťastie a nepodarilo sa ti zakúpiť lístky na domáce zápasy Slovana na Tehelnom poli, stále máš možnosť podporiť svoj tím a vidieť legendy európskeho futbalu. Môžeš si spraviť výlet a povzbudiť Belasých priamo na ihrisku súpera.

Športová turistika za Slovanom ponúkne možnosť navštíviť krajiny ako Škótsko, Taliansko, Španielsko či Nemecko, kde dostatočná kapacita štadiónov pokryje aj potreby slovenských fanúšikov.

telekom futbal
Zdroj: Telekom

Sledovať sa dá aj z pohodlia obývačky

Ďalšou z možností je pohodlné sledovanie všetkých futbalových zápasov priamo z pohodlia obývačky. V súčasnosti sú slovenskému divákovi k dispozícii len dve streamovacie platformy, ktoré odvysielajú celú sériu zápasov Ligy majstrov.

Jednou z nich je ponuka od operátora Slovak Telekom. Vďaka ich televízii Magio TV si môžu športoví diváci pozrieť všetky zápasy v HD kvalite a bez sekania obrazu. Všetky zápasy Ligy majstrov budú postupne vysielané na staniciach Nova Sport 3, Nova Sport 4, Nova Sport 5 a Nova Sport 6. Kompletná ponuka športových kanálov Nova Sport 3 až 6 je dostupná vo variantoch Magio TV cez internet XL a Magio TV cez satelit XL.

Zákazníci, ktorí využívajú služby operátora Slovak Telekom na platforme IPTV (Magio TV na pevnej sieti) a budú mať záujem o sledovanie zápasov Ligy majstrov vrátane duelov Slovana so špičkami európskeho futbalu, stačí ak prejdú na novú platformu Magio TV cez internet, ktorá im ponúkne širší počet televíznych kanálov, ale hlavne najširší a najkvalitnejší športový balík na trhu.

Telekom okrem varianty sledovania športových kanálov Nova Sport 3 až 6 cez internetovú televíziu, ponúka aj možnosť aktivácie špeciálneho športového balíčka Šport Premium na báze predplatného s unikátnym obsahom, ktorý na slovenskej scéne nemá premožiteľa.

Balíček Šport Premium divákom na 27 televíznych kanáloch prináša denne to najlepšie zo sveta športu ako Liga majstrov UEFA, Premier League, LaLiga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Liga národov UEFA, Európska liga, Európska konferenčná liga, Formula 1, NFL, NHL, NBA, MotoGP, UFC, MMA, ATP, Svetový pohár FIS a Tipos Extraliga.
zisti viac

Balíček Šport Premium si môžeš aktivovať cez internet takmer okamžite, dokonca iba pár minút pred zápasom s benefitom na 7 dní zadarmo a užiť si tak akýkoľvek duel Slovana. K úspešnému sprevádzkovaniu stačí len dostupná internetová konektivita a SMART televízia, do ktorej je potrebné si stiahnuť aplikáciu Magio TV z niektorých aplikačných obchodov ako Android TV, Google TV a podobne.

Slovan Bratislava priniesol slovenským fanúšikom historický úspech a možnosť sledovať tím v Lige majstrov je nezabudnuteľným zážitkom. Či už sa rozhodneš podporiť Belasých priamo na štadióne alebo sledovať zápasy doma, Liga majstrov sľubuje vzrušujúce okamihy a napínavé súboje proti najlepším európskym klubom.

Domov
Zdieľať
Diskusia