Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2024 o 11:56
Čas čítania 1:14
Veronika Ábelová

Tieto tri účesy budú na jeseň najviac trendy. Inšpiráciou je Sabrina Carpenter aj Emily in Paris

MÓDA HAIRSTYLE TRENDY VLASY A ÚČESY
Uložiť Uložené

Hovorí sa, že s novou životnou érou prichádza aj nový účes. Či už chceš zmenu, alebo ísť s trendom, týmito účesmi nič nepokazíš.

Leto, keď bol veľkým trendom objem a vlny, sa pomaly končí. Teraz prichádza jeseň a s ňou tipy na účesy, ktoré budú vládnuť túto sezónu. Medzi nimi sú stálice ako bob alebo ofina.

„Záclony“

Prichádza ideálny čas na ofinu. Nemusíš sa hneď pustiť do hustej ofiny. Napríklad trend curtain bangs sa stal veľmi obľúbeným, pretože ti zvýrazní črty tváre, ako sú lícne kosti. Záclonovú ofinu nosí napríklad aj populárna speváčka Sabrina Carpenter. Ofina sa dá tiež strihať v mnohých štýloch a správne nastylovaná dodá pekný objem. Chladnejšie počasie, ktoré prichádza na jeseň, je tiež ideálne pre tento účes. Ofina sa ľahšie udržiava v zime, keď sa toľko nepotíš.

 
 
 
Zobraziť príspevok na Instagrame
 
 
 

A post shared by Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

Razored bob cut

Pravdepodobne najväčším trendom jesene bude strih bob, ktorý sa už pomaly začína objavovať na sociálnych sieťach. Nielenže je tento účes hot, ale môžeš ho nosiť prakticky akokoľvek. Či už necháš vlasy voľne uschnúť alebo im pridáš objem, bude to jednoducho vyzerať dobre.

Odporúčané
Móda REFRESHER: Letné outfity plné sexepílu predviedli Kika Ďurišová, Karolína Chomisteková či Ivana Mentlová Móda REFRESHER: Letné outfity plné sexepílu predviedli Kika Ďurišová, Karolína Chomisteková či Ivana Mentlová 3. septembra 2024 o 11:00

Odborníci na strihanie bobov zároveň radia, že štruktúrované konce a modernejší vzhľad dosiahneš, ak si vlasy necháš ostrihať britvou a vytvoríš tak tzv. razored cut. Nožnicami tento vzhľad nedosiahneš. Na jeseň sa pre tento účes rozhodla aj herečka Lily Collins, ktorá teraz žiari v novom seriáli Emily in Paris.

A ako dosiahnuť správny styling? Stačí, ak si do vlasov nastriekaš sprej na textúru alebo suchý šampón a trochu ich vyčešeš. Získaš tak nadčasový a dobre vyzerajúci účes.

 
 
 
Zobraziť príspevok na Instagrame
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Dlhé a vrstvené

Ak máš radšej poriadne dlhé vlasy, určite ich nemusíš strihať. Na jeseň totiž letia vlasy s tzv. butterfly cut, ktoré ti umožnia zachovať si dĺžku a zároveň vytvoriť hravú textúru a objem. Tieto objemné a zvlnené vrstvy vlasov dokonale orámujú tvoju tvár tak, aby vynikla.

 
 
 
Zobraziť príspevok na Instagrame
 
 
 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd)

Domov
Zdieľať
Diskusia