Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
1. júla 2024 o 10:46
Čas čítania 0:44
Karolína Uličná

Hawk Tuah dievča opäť valcuje Tiktok. Objavilo sa na stagei počas koncertu známeho amerického country speváka

ZAUJÍMAVOSTI SPEVÁCI A SPEVÁČKY TIKTOK TRENDY
Uložiť Uložené

Dievča z virálneho videa si užíva aktuálnu pozornosť a slávu plnými dúškami.

Americký country spevák Zach Bryan mal cez víkend koncert v Nashville v americkom štáte Tennessee. Na pódiu však nebol sám. Svojich fanúšikov prekvapil, keď na stage vybehla veľmi aktuálna „tiktoková hviezda“. Ide o tzv. Hawk Tuah girl.

Bryan a 23-ročná Hailey Welch si zaspievali do spoločného mikrofónu a predviedli jeho hit Revival. Bryan je v USA veľkou hviezdou. Svedčia o tom aj čísla, ktoré má na Youtube. Práve skladba, ktorá zaznela na koncerte, má viac ako 22 miliónov views. Na 66. výročnom odovzdávaní cien Grammy bol Bryan nominovaný až v troch kategóriách a v roku 2023 jeho štvrtý album debutoval na prvom mieste v americkom rebríčku Billboard 200.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Zach Bryan Archive (@zachbryanarchivee)

Hawk Tuah dievča sa stalo populárnym po tom, čo si ho influenceri z televízneho kanálu Tim and Dee odchytili na ulici a opýtali sa ho: „Z čoho sa každý muž v posteli zblázni?“ Jeho odpoveď sprevádzaná imitáciou zvuku pľuvanca mnohých ľudí prekvapila a pobavila. „Musíš na tú vec pľuť, vieš, ako to myslím?“ povedalo dievča. Hawk Tuah má byť práve citoslovce napodobňujúce zvuk pri pľuvaní.

Domov
Zdieľať
Diskusia