Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2024 o 0:40
Čas čítania 0:43
Martin Adam Pavlík

Karlos Vémola sa pomstil. V najdôležitejšom zápase kariéry ukončil Attilu Végha a vyhral odvetu storočia

Karlos Vémola sa pomstil. V najdôležitejšom zápase kariéry ukončil Attilu Végha a vyhral odvetu storočia
Zdroj: OKTAGON MMA
ŠPORT ATTILA VÉGH BOJOVÉ ŠPORTY KARLOS VÉMOLA MMA OKTAGON MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Od začiatku dominoval, Végha dostal na zem a napokon zvíťazil na submisiu.

Diváci v pražskom Edene zažili veľkolepý turnaj s množstvom parádnych zápasov, pričom ten hlavný musel zdvihnúť zo sedačky každého na vypredanom futbalovom štadióne, ale aj divákov pred televíznymi obrazovkami.

Karlos Vémola s Attilom Véghom totiž predviedli absolútne strhujúci a napínavý duel, aký sa nevidí každý deň. Český „Terminátor“ nakoniec v druhom kole porazil slovenského rivala a pripísal si na konto už dvadsiatu submisiu v kariére.

Bitka o titul poloťažkej váhy sa začala zostra, Vémolovi sa expresne podarilo dostať súpera na zem a dominovať. Végh síce vstal a Čechovi kontroval tvrdým údermi, no väčšinu času úvodného kola sa bránil pri pletive a odolával enormnému tlaku. Rozhodcovia ho napokon jednohlasne dali „Terminátorovi“.

Vémola následne pokračoval v tom, čím začal v prvom kole, a opäť dostal Végha na zem, kde lišiacky prešiel do výhodnej pozície a súpera pridusil, až musel odklepať a vzdať sa. Český šampión už vopred avizoval, že zápas na Edene bude jeho posledný, v pozápasovom rozhovore však nakoniec nevylúčil trilógiu s Véghom, takže možno ho ešte predsa len uvidíme bojovať.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domov
Zdieľať
Diskusia