Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2024 o 11:05
Čas čítania 0:35
Karolína Uličná

FOTO: Ján Bendig mal hrozivú autonehodu. Nabúrala doňho matka, ktorá viezla malú dcéru

OSOBNOSTI AUTONEHODA ČESKO INFLUENCERI JÁN BENČÍK
Uložiť Uložené

„Som rád, že môžem napísať tieto, hoci smutné riadky... pretože to možno mohlo byť horšie,“ odkazuje Jan v poste na Instagrame.

Tridsaťročný umelec, spevák a bývalý superstarista Jan Bendig mal autonehodu. Zdieľal ju na svojom Instagrame s dlhým opisom, v ktorom objasnil celú situáciu. Napísal, že si nehodu pravdepodobne privolal on sám svojimi myšlienkami. „Vždy som sa bál autonehody, keď som chodil na koncerty.“

Celý incident však nebol jeho chybou. Šoférka na ceste nedobrzdila v premávke a nabúrala do Janovho auta. Podľa fotiek je však jasné, že išlo o poriadnu ranu. Jeho auto totiž zostalo zozadu úplne rozbité.

Vodička mala v aute ešte malú dcéru. Našťastie sa nikomu nič nestalo. Vyviazli iba s menšími modrinami. Kolegom, ktorí cestujú rovnako veľa ako on, posiela odkaz: „Posielam pozitívnu energiu a lásku všetkým svojim kolegom, ktorí každý týždeň najazdia stovky kilometrov, aby vám svojou hudbou vyčarili úsmev na tvári, a všetkým vodičom, ktorí kvôli svojej práci trávia väčšinu času na cestách.“

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jan Bendig (@bendigjan)

Domov
Zdieľať
Diskusia