Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2024 o 15:42
Čas čítania 0:25
Anna Peclová

Lacnejšie ako taxík v Bratislave? Spoločnosť Wizz Air ponúka obrovskú zľavu na všetky letenky

Lacnejšie ako taxík v Bratislave? Spoločnosť Wizz Air ponúka obrovskú zľavu na všetky letenky
CESTOVANIE DOVOLENKA LIETADLO SPRÁVY Z DOMOVA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Nízkonákladová letecká spoločnosť Wizz Air dnes oslavuje 20. výročie svojho prvého letu z Katovíc do Londýna. Na oslavu dnes ponúka 20 % zľavu na všetky letenky.

Narodeninová akcia pozostáva z rôznych propagačných akcií, z ktorých každá platí jeden deň od 30. apríla do 21. mája. Dnešná (utorková) akcia platí do polnoci a vzťahuje sa na cenu letenky bez administratívnych poplatkov.

20-percentná zľava sa týka všetkých letov a destinácií dostupných na webovej stránke spoločnosti a v mobilnej aplikácii Wizz. Čas cestovania je neobmedzený. Akcia sa však nevzťahuje na skupinové cestovné lístky. Zľava sa automaticky pripočíta k letenke pri jej kúpe.

Spoločnosť Wizz Air na svojej webovej stránke ponúka aj najlacnejšie letenky. Jednosmerné lety do Londýna, ale aj do populárnych dovolenkových destinácií na juhu Európy sú k dispozícii v rozmedzí približne 20 až 40 eur. 

Wizz Airlietadloletisko
Zdroj: Unsplash/Markus Winkler
Domov
Zdieľať
Diskusia