Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
18. apríla 2024, 18:38
Čas čítania 0:50
Barbora Adamkovičová

Aerolinka pre psy? Neuveríš, koľko stojí jedna letenka

ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE LETISKO PES
Uložiť Uložené

Cestujúci si pred odletom budú môcť vychutnať jedlo od šéfkuchára, zatiaľ čo psy budú mať k dispozícii bohatý výber pochúťok. Domáci miláčikovia budú dokonca vybavení chráničmi sluchu a bundami.

BARK, spoločnosť predávajúca psie hračky a príslušenstvo, sa rozhodla výrazne zmeniť a spríjemniť cestovanie so štvornohými kamarátmi. Minulý týždeň oznámila, že spúšťa svoju aerolinku BARK Air. 

Podľa magazínu Forbes sa aerolinka snaží uprednostniť predovšetkým pohodlie psích turistov, ktorých presun je v rámci bežných komerčných letov často komplikovaný. „Keď sme v roku 2011 spustili spoločnosť BARK, mali sme za úlohu narušiť priestor pre psov a vytvoriť produkty pre ne aj pre ľudí. Sme nadšení, že môžeme využiť poznatky, ktoré sme sa za tie roky naučili, a priniesť psom super zážitok,“ uviedol spoluzakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti. 
 

Za komfort si priplatíš

Prvé lety by sa mali uskutočniť 23. mája, a to na trase New York – Los Angeles a New York – Londýn. Cestujúci si pred odletom budú môcť vychutnať jedlo od šéfkuchára, zatiaľ čo psy budú mať k dispozícii bohatý výber maškŕt. Domáci miláčikovia budú dokonca vybavení chráničmi sluchu a bundami, pričom letenky za jedného psa a jeho majiteľa sa pohybujú medzi 5,6 tisíca až 7,5 tisíca eur. 

Domov
Zdieľať
Diskusia