Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti PanzerStore.
13. marca 2024, 13:00
Čas čítania 1:55
Sponzorovaný obsah

Odolný voči poškriabaniu, nárazu aj pádu. Tento obal na mobil vyrobený zo špeciálneho materiálu sľubuje účinnú ochranu

Odolný voči poškriabaniu, nárazu aj pádu. Tento obal na mobil vyrobený zo špeciálneho materiálu sľubuje účinnú ochranu
Zdroj: PanzerStore
TECH MOBILY SMARTFÓNY
Uložiť Uložené

Pády a nárazy sú pri pravidelnom používaní mobilu bežné. Aby však zariadenie nijakým spôsobom nezničili, musíš ho pred nimi ochrániť.

Ideálnym pomocníkom je v tomto smere materiál D3O, ktorý nájdeš aj v puzdrách značky PanzerGlassTM. Čím je tento materiál charakteristický a aké všetky výhody prináša? D3O je špeciálny materiál, ktorý je pri bežnom používaní mäkký a pružný. Hneď ako dôjde k nárazu, inteligentné molekuly sa spoja a stuhnú, čím pohltia silu nárazu. Vzápätí sa vrátia do svojho pôvodného stavu.

Materiál D3O sa používa v mnohých oblastiach vrátane športu, ochranných odevov, v širokom priemysle či elektronike. Okrem ochranných krytov na smart zariadenia alebo ochranných skiel na displej sa s ním preto môžeš stretnúť aj v rámci pracovných rukavíc, chráničov kolien, ochranných prilieb či ochranného príslušenstva na motocykle.

Aké sú najväčšie výhody D3O?

Materiál D3O prináša množstvo výhod, ktoré ocení každý jeden používateľ. Medzi hlavné sa radia:

  • Vynikajúca absorpcia nárazu: materiál D3O si poradí s menším nárazom aj silnejším pádom. Zariadenie tak efektívne ochraňuje pred jeho poškodením.
  • Spoľahlivá ochrana za každých okolností: D3O chráni zariadenie ako pri bežnom používaní, tak aj pri športe alebo rôznych adrenalínových dobrodružstvách. Môžeš sa tak naň spoliehať 24 hodín denne 7 dní v týždni.
  • Široké možnosti použitia: značka PanzerGlass™ využíva tento materiál vo svojich ochranných puzdrách a tvrdených sklách. Okrem toho sa však všeobecne používa aj pri výrobe rôznych iných ochranných pomôcok, ako sú napríklad pracovné rukavice alebo chrániče kolien.
  • Odolnosť voči teplotným výkyvom: D3O materiály dokážu spoľahlivo fungovať v širokom spektre teplôt.
  • Vysoká odolnosť voči oderu: spolu s nárazmi D3O výborne odoláva aj oderu.

V ktorých produktoch PanzerGlass™ sa nachádza D3O?

Materiál D3O nájdeš hneď v niekoľkých produktoch značky PanzerGlass™, ako sú ochranné sklá na hodinky či obaly na mobil. 

PANZERGLASS™
Zdroj: PanzerStore.sk

Ochranné puzdrá s D3O materiálom od PanzerGlass™ efektívne ochraňujú mobilné telefóny. K dispozícii sú v dvoch základných farebných prevedeniach – transparentné a čierne. Prvá možnosť je ideálna pre tých, ktorí chcú dať vyniknúť vzhľadu mobilu. Druhá zas pre používateľov hľadajúcich minimalistické puzdro, ktoré štýlovo doplní ich zariadenie. Puzdrá majú elegantný dizajn, ktorý nemení celkové proporcie smartfónu. Navyše, nechýbajú im ani zvýšené okraje na lepšiu ochranu a protišmyková úprava na bezpečné uchopenie.

Zaujímavosť: Transparentné puzdrá s materiálom D3O disponujú špeciálnou ochranou proti zažltnutiu. Nemusíš sa preto báť toho, že by po krátkom čase pravidelného používania stratili svoju priehľadnosť a bolo by potrebné meniť ich za nové.

S materiálom D3O sa môžeš stretnúť aj pri ochranných sklách určených pre Apple Watch. Tie zariadenie chránia pred škrabancami a poškodením v dôsledku silných nárazov a pádov. A to bez toho, aby menili jeho proporcie alebo celkový dizajn.

PANZERGLASS™
Zdroj: PanzerStore.sk

Výhodou tvrdených skiel je aj to, že eliminujú zachytávanie odtlačkov prstov a vznikov šmúh, pričom zachovávajú 100 % citlivosť displeja smart hodiniek. To v praxi znamená, že používanie hodiniek bude aj po aplikovaní skla rovnako pohodlné ako predtým.

Zaujali ťa ochranné obaly či sklá z materiálu D3O, ktoré ochránia tvoj mobil či smart hodinky pred pádmi a nárazmi? V e-shope PanzerStore.sk nájdeš príslušenstvo s D3O, ktoré je vhodné pre výrobky značky Apple aj Samsung.

PanzerGlass
Zdroj: PanzerStore
zisti viac
Späť
Zdieľať
Diskusia