Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2024, 18:18
Čas čítania 0:40
Karolína Uličná

Najpopulárnejšie šou televízie Markíza onedlho štartujú. Survivor a Let’s Dance si pozrieš už budúci týždeň

ZAUJÍMAVOSTI LET'S DANCE SURVIVOR ČESKO & SLOVENSKO TELEVÍZIA MARKÍZA TELEVÍZNE ŠOU
Uložiť Uložené

Prvá nedeľa v marci bude patriť úvodnej časti Let’s Dance, Survivor odštartuje o 5 dní skôr.

Budúci týždeň televízia Markíza odštartuje svoje dva veľké projekty. Už v utorok 27. februára si na Voyo môžeš zapnúť najdrsnejšiu reality šou Survivor a v nedeľu v prime-time si zapneš prvé kolo obľúbenej tanečnej šou Let’s Dance.

Survivor Česko a Slovensko

„Reality šou sa na Voyo dlhodobo tešia mimoriadne vysokej obľube a Survivor v tomto smere nie je výnimkou. Nový ročník tejto fyzicky aj psychicky extrémne náročnej šou divákom a diváčkam sprostredkuje ďalšie nezabudnuteľné dobrodružstvo z exotického prostredia Dominikánskej republiky,“ uviedla pre Markízu programová riaditeľka Silvia Majeská.

Odporúčané
Kontroverzná Rachellkka aj zápasník Pirát Krištofič. Poznáme všetkých súťažiacich Survivoru 2024 Kontroverzná Rachellkka aj zápasník Pirát Krištofič. Poznáme všetkých súťažiacich Survivoru 2024 13. februára 2024, 11:30

Let’s Dance

Markíza len nedávno zverejnila oficiálnu upútavku veľkolepej šou Let’s Dance, ktorá má historický nádych. Vystupujú v nej všetci účinkujúci v outfitoch z dávnych čias. „Nová veľkolepá upútavka, kde sú hlavné hviezdy a naši celebritní tanečníci, sa točila v jednej z historických budov v centre Bratislavy a má dobový nádych,“ uvádzajú na instagramovom profile.

Nová séria sa bude vysielať na Markíze každú nedeľu v hlavnom vysielacom čase o 20.30 h. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Odporúčané
Poznáme kompletnú zostavu Let's Dance: predvedú sa herečky, kuchár, futbalista aj reportér. Koleník je otázny Poznáme kompletnú zostavu Let's Dance: predvedú sa herečky, kuchár, futbalista aj reportér. Koleník je otázny 5. februára 2024, 14:27
Domov
Zdieľať
Diskusia