Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2024, 14:27
Čas čítania 0:42
Karolína Uličná

Poznáme kompletnú zostavu Let's Dance: predvedú sa herečky, kuchár, futbalista aj reportér. Koleník je otázny

OSOBNOSTI LET'S DANCE TANEC TELEVÍZIA MARKÍZA TELEVÍZNE ŠOU
Uložiť Uložené

Deviata séria Let's Dance štartuje už 3. marca.

Deviata séria tanečnej šou Let's Dance odštartuje na Markíze už o mesiac, konkrétne 3. marca. Televízia postupne odhaľovala účinkujúcich a dnes už poznáme všetkých oznámených celebritných tanečníkov aj porotcov novej série.

Medzi starostlivo vybrané tanečníčky patria viaceré známe herečky ako Anna Jakab Rakovská, Petra Dubayová či Hana Gregorová. Na parkete sa taktiež predstaví modelka Michaela Kocianová a speváčka Tina. 

Ich súpermi budú kolegovia z hereckej brandže Jakub Jablonský, Juraj Bača a Juraj Loj. Predvedie sa aj markizácky reportér Ján Tribula, futbalista Ján Ďurica a najnovšia hviezda gastro sveta – kuchár Martin Novák.

Odporúčané
Známy markizácky šéfkuchár otvoril bistro na lukratívnej adrese v Bratislave. Je inšpirované starou nórskou tradíciou Známy markizácky šéfkuchár otvoril bistro na lukratívnej adrese v Bratislave. Je inšpirované starou nórskou tradíciou 7. novembra 2023, 15:57

Porotcovia novej série ostávajú nezmenení. „Najúspešnejšia tanečná šou sa nezadržateľne blíži a s ňou sa vracia aj obľúbená zostava poroty, ktorá nás bude sprevádzať živými prenosmi. Môžete sa opäť tešiť na Tatianu Drexler, Adelu Vinczeovú a Jána Ďurovčíka,“ uvádza instagramový profil Let's Dance. Tento rok nad miláčikom publika Jánom Koleníkom, ktorý bol v ôsmej sérii v porote a siedmu sériu vyhral ako tanečník, však visí otáznik. Moderátorská dvojica zostáva nezmenená – Viktor Vincze a Lucia Hlaváčková. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Let's Dance (@letsdance.markiza)

Domov
Zdieľať
Diskusia