Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
16. januára 2024, 11:12
Čas čítania 0:48
Radka Klučárová

Internet si v memečkách uťahuje z Andreja Danka. Ohlásenie jeho kandidatúry po nehode je studnicou vtipov

OSOBNOSTI ANDREJ DANKO SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Reakcie satirických stránok valcujú internet a na sociálnych sieťach sa roztrhlo vrece s vtipnými reakciami na adresu politika. Toto sú tie najlepšie z nich.

Slovenský internet si už niekoľko dní uťahuje z autonehody predsedu SNS Andreja Danka, pri ktorej v Bratislave zdemoloval semafor. Mnohí čakali, že odstúpi, on však v priamom prenose televíznej relácie O 5 minút 12 na RTVS ohlásil svoju kandidatúru na prezidenta. 

V noci zo štvrtka na piatok 11. januára Danko spôsobil dopravnú nehodu, keď v bratislavskej Dúbravke dostal šmyk a nabúral do stĺpa semafora. Nepočkal na políciu a z miesta nehody ušiel domov. Vinníka policajti našli vďaka stratenej „ešpézetke“ a podľa olejovej škvrny, ktorá viedla priamo k Dankovi domov. 

Dychová skúška 15 hodín po nehode

Polícia postupne odhalila detaily incidentu aj vyšetrovania. Zverejnila, že sa podpredseda parlamentu dychovej skúške s negatívnym výsledkom podrobil až 15 hodín po nehode. Muži zákona zároveň potvrdili, že majú v rukách aj video zachytávajúce priebeh autonehody. 

Olej do ohňa ešte pridalo Dankovo ohlásenie prezidentskej kandidatúry. Mnohí totiž po nehode očakávali, že sa vzdá funkcie. On však, naopak, mieri o úroveň vyššie. Reakcie satirických stránok na seba nenechali dlho čakať a na sociálnych sieťach sa roztrhlo vrece s vtipnými reakciami na adresu politika. Tu sú tie najlepšie z nich.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Satirén (@satiren_memes)

 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Satirén (@satiren_memes)

Domov
Zdieľať
Diskusia