Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
23. novembra 2023, 13:46
Čas čítania 1:06
Barbora Adamkovičová

Dara Rolins si za osobné stretnutie s fanúšikmi pýta 800 eur. Aký je cenník Kontrafaktu či Paľa Haberu?

OSOBNOSTI DARA ROLINS KONCERTY
Uložiť Uložené

Dara predstavila špeciálny balíček, ktorého súčasťou je osobné stretnutie, prednostné miesta priamo pod pódiom, otvorený bar a VIP vchod.

Slovenský šoubiznis sa inšpiruje svetovými trendmi. Dnes už je takmer bežné, že za osobné stretnutie s umelcom po koncerte zaplatíš stovky eur aj u nás. Takzvaný „meet & greet“ je súčasťou koncertných balíčkov, ktoré si môžeš zakúpiť u mnohých domácich hviezd.

Medzi populárnych slovenských interpretov, ktorí fanúšikov prekvapili cenami svojich vstupeniek, patria napríklad Dara Rolins, Kontrafakt, Olympic, Jan Bendig či Paľo Habera a jeho kapela Team, informoval týždenník Plus 7 dní.

Domáce hviezdy si čoraz viac začínajú osvojovať v zahraničí populárny koncept exkluzívneho zoznámenia sa s fanúšikmi. Veľké súkromie však nečakaj, v zákulisí totiž poväčšine stoja rady nadšených fanúšikov s týmito špeciálnymi lístkami.

Senzáciou je Dara Rolins, tá si za čas strávený so svojimi obdivovateľmi účtuje 800 eur. Fanúšikom predstavila balíček VIP Experience, ktorého súčasťou je osobné stretnutie, prednostné miesta priamo pod pódiom, otvorený bar a VIP vchod.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Dara však nie je jediná. Ultra VIP vstupenky na februárový koncert skupiny Kontrafakt s možnosťou osobného stretnutia sa vyšplhali až na 990 eur. Aj staršie skupiny nasledujú tento trend, napríklad za súkromný zážitok s Pavlom Haberom a jeho kapelou Team zaplatíš 400 eur.

Odporúčané
Bude Kontrafakt vystupovať už len na štadiónoch? Rytmus exkluzívne pre Refresher o pražskom koncerte, ktorý prepísal históriu rapu Bude Kontrafakt vystupovať už len na štadiónoch? Rytmus exkluzívne pre Refresher o pražskom koncerte, ktorý prepísal históriu rapu 24. septembra 2023, 19:25

Nie je to však len o slovenských spevákoch či raperoch. Sú aj iné osobnosti šoubiznisu, ktoré si za čas strávený s nimi účtujú slušný balík. Bývalá slovenská playmate a manželka českého MMA zápasníka Karlosa Vémolu Lela zverejnila cenník za spoločné raňajky so svojimi fanúšikmi.

Chce, aby ju jej obdivovatelia naozaj spoznali, jediný háčik je v tom, že za jedno stretnutie si pýta približne 205 eur. Okrem užitočných rád do života vo veci partnerských vzťahov alebo varenia odídeš od 34-ročnej Žilinčanky aj s fotkou a autogramom.

Odporúčané
Slovenská playmate sa chystá zarobiť na fanúšikoch: za stretnutie s ňou zaplatíš stovky eur Slovenská playmate sa chystá zarobiť na fanúšikoch: za stretnutie s ňou zaplatíš stovky eur 22. novembra 2023, 13:54
Domov
Zdieľať
Diskusia