Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
22. novembra 2023, 13:54
Čas čítania 0:51
Radka Klučárová

Slovenská playmate sa chystá zarobiť na fanúšikoch: za stretnutie s ňou zaplatíš stovky eur

OSOBNOSTI KARLOS VÉMOLA LELA CETEROVÁ MMA
Uložiť Uložené

Prvá súkromná seansa sa uskutoční už 2. decembra.

Bývalá slovenská playmate a manželka českého MMA zápasníka Karlosa Vémolu má nový podnikateľský plán. Lela Vémola (za slobodna Ceterová) pozýva svojich fanúšikov na brunch. Chce, aby s ňou strávili príjemný čas a spoznali ju bližšie.

Má to však háčik, za jej prítomnosť si budeš musieť zaplatiť, a to poriadny balík. Za spoločné stretnutie si totiž pýta presných 5 000 českých korún, v prepočte približne 205 eur, píše magazín Eva.

V koncepte Lela Brunch chce 34-ročná Žilinčanka svojim spoločníčkam ponúknuť aj služby svojho profesionálneho tímu vrátane stylistky, vizážistky, kaderníčky alebo napríklad aj fotografa. Osobné stretnutia Lela chystá v Česku, ale poteší aj slovenské fanúšičky. Ako avizovala, dámsku jazdu pre svoje obdivovateľky plánuje zorganizovať aj v Nitre. 

„Sú to veľmi milé ženy, často ma žiadajú o radu, či už ide o vzhľad, deti, oblečenie, varenie... Jednoducho čokoľvek,“ vyjadrila sa Lela. Okrem dobrých rád, ktoré od nej na stretnutí dostanú, sa s Lelou môžu aj odfotiť alebo si od nej na pamiatku vypýtať podpis.   

Odporúčané
Black Panther: Vyrastal som v drsnej štvrti, pouličné bitky ma dostali do väzenia. K drastickej zmene prinútil Keitu sestrin plač Black Panther: Vyrastal som v drsnej štvrti, pouličné bitky ma dostali do väzenia. K drastickej zmene prinútil Keitu sestrin plač 1. mája 2024, 10:00

„Konečne budete mať možnosť ma spoznať bez zábran. Veď samy usúdite, že som ako každá z vás,“ napísala v príspevku na Instagrame. Záujemcovia o spoločný brunch sa môžu prihlásiť prostredníctvom emailu na adrese [email protected]. Prvá súkromná seansa sa uskutoční už 2. decembra. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lela Vémola (@lela_ceterova_official)

Domov
Zdieľať
Diskusia