Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2023, 15:56
Čas čítania 0:36
Radka Klučárová

ChatGPT bude tvojím novým kamošom na telefóne. Nástroj umelej inteligencie prichádza s prevratnou novinkou

TECH CHAT GPT SPRÁVY ZO SVETA UMELÁ INTELIGENCIA
Uložiť Uložené

Umelá inteligencia má novú funkciu.

ChatGPT prichádza s novinkou, ktorá zmení používanie umelej inteligencie. Nástroj AI od spoločnosti OpenAI predstavil funkciu hlasového ovládania, vďaka ktorému bude umelá inteligencia tvojím kamošom na telefóne. 

Nástroj predstavil Greh Brockman, bývalý prezident OpenAI na sociálnej sieti X, predtým známej ako Twitter. „ChatGPT Voice je spustený pre všetkých bezplatných používateľov. Vyskúšajte ju – úplne zmení zážitok z ChatGPT,“ napísal v príspevku. 

Umelej inteligencie sa môžeš zdarma a priamo opýtať na čokoľvek. Odpoveď dostaneš v hlasovej forme, čo napodobňuje skutočný medziľudský kontakt. 

Do smartfónu si stačí stiahnuť aplikáciu, ktorej používanie je veľmi intuitívne. Stlačením ikony slúchadiel sa začne komunikácia s chatom. Používatelia majú dokonca na výber z viacerých hlasov, a to Juniper, Sky, Breeze, Ember a Cove. Vybrať si tak môžeš ten, ktorý ti vyhovuje najviac, približuje portál vosveteit.sk. 

Domov
Zdieľať
Diskusia