Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj klub Refresher+ už od 1 € 😱
17. novembra 2023 o 13:45
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

Vulgárny a nadržaný macík Ted dostane seriál. Prvý trailer ťa humorne navnadí na kvalitnú zábavu pre dospelých

Vulgárny a nadržaný macík Ted dostane seriál. Prvý trailer ťa humorne navnadí na kvalitnú zábavu pre dospelých
Zdroj: Peacock
FILMY A SERIÁLY TED SERIÁL
Uložiť Uložené

Seriál Ted vyjde na Peacocku už v januári 2024. Sleduj prvé zábery.

Macík Ted, večne vulgárny, oplzlý a obľubujúci drogy a alkohol, sa vráti vo vlastnom seriáli. Ten vyjde po 12 rokoch, odkedy ho diváci videli naposledy (vo filme Ted 2 s Markom Wahlbergom).

Aj keď sa podľa úvodných záberov zdá, že Ted si udrží svoj štýl, humor aj hlášky, diváci sa musia rozlúčiť s Markom Wahlbergom. Jeho postavu tu stvárni neznámy herec Max Burkholder. 

Odporúčané
RECENZIA: 2. séria Loki od Marvelu RECENZIA: 2. séria Loki od Marvelu 10. novembra 2023 o 17:00

Seriál bude totiž viac prequelom ako sequelom, takže sa diváci pozrú na udalosti spred obidvoch filmov, kde budú vystupovať mladšie postavy. Teda však nahovorí Seth MacFarlane, ktorý sa podieľal aj na tvorbe samotného seriálu, rovnako ako to bolo pri filmoch.

Prvá séria vyjde 11. januára 2024 na streamingovej službe Peacock. Bude mať sedem epizód a je vysoko pravdepodobné, že sa nakoniec dostane aj na streamingovú službu SkyShowtime.

Ted zarobil v kinách po celom svete 550 miliónov dolárov, čím sa vtedy (2012) stal najzárobkovejším R-kovým filmom pre dospelých. Dvojka o tri roky neskôr zarobila už len 216 miliónov dolárov. Je možné, že trojka by sa tvorcom už nevyplatila, a tak značku skúšajú oživiť v seriáli.

Domov
Zdieľať
Diskusia