Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
14. novembra 2023, 18:09
Čas čítania 1:06
Karolína Uličná

VIDEO: Adam Driver šokoval, keď na otázku z publika reagoval vulgarizmom. Fanúšikovia sa ho však zastávajú

OSOBNOSTI ADAM DRIVER VULGARIZMY
Uložiť Uložené

Hviezda zo Star Wars si nedala servítku pred ústa. Novinárovi doslova vynadala.

Americký herec Adam Driver sa v nedeľu objavil na poľskom filmovom festivale v meste Toruň, kde mali tamojší fanúšikovia možnosť vyspovedať ho. Hlavnou témou bol očakávaný film Ferrari, ktorý vychádza presne o mesiac (14. decembra) a v ktorom stvárni hlavnú postavu Enza Ferrariho.

Hviezda z posledných dielov Star Wars však prekvapila svojich fanúšikov, keď vulgárne odpovedala na otázku z publika, informuje Unilad. V zábere z rozhovoru zverejnenom na Twitteri môžeš počuť muža, ktorý sa herca pýtal na scény z filmu, v ktorých došlo k zrážkam áut.

„Vyzerali dosť drasticky a musím povedať, že podľa mňa aj trochu gýčovo. Čo si o tom myslíte vy?“ opýtal sa divák z publika. „Po**b sa? Ja neviem? Ďalšia otázka,“ odpovedal okamžite herec. V momente v publiku vypukol smiech.

Netrvalo dlho a situácia sa stala na internete virálnou, pričom rozpútala diskusiu. Fanúšikovia sa však herca zastali. „Dobré pre Drivera! Neznášam, keď ľudia hovoria svoje názory namiesto kladenia otázok. Z nejakého dôvodu sa tomu hovorí otázky a odpovede!“ znel najlajkovanejší komentár.

Dlho pripravovaný biografický film o Enzovi Ferrarim natočil režisér a producent Michael Mann (Heat, Miami Vice, Ali). Enzo bol slávny konštruktér áut a zakladateľ automobilky Ferrari, ktorý mal hlbokú vášeň pre pretekanie.

Odporúčané
TRAILER: Adam Driver je Enzo Ferrari. V novej dráme bude podvádzať manželku a pretekať na nebezpečných autách TRAILER: Adam Driver je Enzo Ferrari. V novej dráme bude podvádzať manželku a pretekať na nebezpečných autách 30. augusta 2023, 19:12

Snímka sa bude odohrávať najmä v roku 1957, keď bola jeho spoločnosť na pokraji krachu a s manželkou sa vyrovnávali so smrťou syna Dina. Ich druhý syn si pritom nevedel nájsť miesto v živote. V novej dráme bude 39-ročný Driver podvádzať manželku a pretekať na nebezpečných autách.

Domov
Zdieľať
Diskusia