Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
19. septembra 2023, 12:43
Čas čítania 0:30
Jakub Paulík

Mafián Rytmus sa vo filme od tvorcov Svine zapojil do vojny policajtov a gangstrov z 90. rokov

FILMY A SERIÁLY VOJNA POLICAJTOV
Uložiť Uložené

Známy raper bude viesť mafiánsky gang.

Kapitán Miki Miko (Alexander Bárta) sa nachádza v strede boja medzi policajtmi a gangstrami z východu Slovenska, ktorých kryje SIS. Spoločne so svojím partnerom Igorom Molnárom (Juraj Loj) sa pokúšajú zmeniť prehnitý systém z 90. rokov, v ktorom majú kriví policajti a mafiáni navrch.

Triler s názvom Vojna policajtov natočil Rudolf Biermann, ktorý spoločne Mariannou Čengel Solčanskou pracoval na filme Sviňa. Scenár k novinke písal novinár Arpád Soltész, autor knižnej predlohy k Svini.

Okrem Alexandra Bártu a Juraja Loja vo filme hrajú herci ako Róbert Jakab, Marián Mitaš, Anežka Petrová, Broňa Kováčiková, Ady Hajdu či Dušan Cinkota. Úlohu hlavného mafiána vo filme stvárnil Patrik Vrbovský alias Rytmus. Slávnostná premiéra je plánovaná na 27. januára 2024 v Košiciach v Steel Aréne. Do kín sa film dostane 1. februára 2024.

Domov
Zdieľať
Diskusia