Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
27. augusta 2023, 8:10
Čas čítania 0:39
Veronika Dlesková

Cardi B pripravuje nový album. V rozhovore prezradila, čo všetko má v pláne

Cardi B pripravuje nový album. V rozhovore prezradila, čo všetko má v pláne
ZAHRANIČIE CARDI B HUDBA
Uložiť Uložené

Americká raperka priblížila podrobnosti svojho dlhoočakávaného albumu. Cardi B nevydala platňu od roku 2018. V pláne má však aj ďalšie projekty, ktoré presahujú hranice hudby.

Cardi B v rozhovore pre Vogue Mexico y Latinoamérica prezradila, že sa v súčasnosti sústreďuje na prácu na novom singli, ktorý pravdepodobne bude súčasťou dlhoočakávaného albumu.


„Nebudem teraz vydávať žiadne ďalšie hudobné spolupráce, chystám sa pustiť do sveta svoj nový sólový singel,“ povedala. „Pracujem na booklete a nápadoch na ďalší album, pretože ten sa určite blíži,“ dodala speváčka.

" width="700" height="393" allowfullscreen="allowfullscreen">

Svoj debutový album Invasion of Privacy raperka vydala v roku 2018 a odvtedy sa fanúšikovia nevedia dočkať ďalšieho albumu. Cardi B sa však chce venovať aj iným projektom ako tým hudobným. „Mám plány aj vo svete kinematografie. V skutočnosti chcem robiť všetko, čo môžem: módu, branding, chcem to zvládnuť všetko, zlato,“ vtipkuje Cardi B.

Aj keď Cardi B od roku 2018 nevydala žiadny sólový projekt, vypustila do sveta niekoľko sólových hitov. Určite si spomínaš na WAP z roku 2020 s americkou raperkou Megan Thee Stallion. Medzi ďalšie jej významné single patria Up a Hot Shit.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Domov
Zdieľať
Diskusia