Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti SEMTEX.
19. augusta 2023, 10:00
Čas čítania 0:46
Sponzorovaný obsah

V čom si fakt dobrý? Opäť sme sa pýtali Slovákov, na čo majú talent a čo by chceli skúsiť (ANKETA)

VIDEO ANKETY
Uložiť Uložené

Niekto sa vie napríklad dobre korčuľovať a niekto má talent na vymieňanie smartfónov. Čo ide dobre tebe?

Určite máš aj ty nejakú zručnosť alebo schopnosť, v ktorej si naozaj dobrý. Čo to je? Túto otázku sme sa opäť rozhodli podložiť okoloidúcim Bratislavčanom, tentoraz na Námestí slobody. Okrem iného sa náš moderátor Kamil (@iam_kamilondras) pýtal, aká je ich ranná rutina, čo by ešte chceli vyskúšať toto leto a ako relaxujú.

Slováci sú talentovaní v rozmanitých veciach. Môže to byť korčuľovanie aj predávanie smartfónov. Vychovávanie vnučky tiež nie je sranda. Aj tolerantnosť je schopnosť, ktorú si niekto musí rokmi vybudovať popri partnerovi a dvoch deťoch. A čo obľúbené ranné rituály? Niekto si dá kávičku, stará sa o svoju pleť alebo si chodí zacvičiť.

Letné dni sa nám pomaly míňajú a každý by ich chcel využiť iným spôsobom. Opýtaní Bratislavčania by najradšej chceli stihnúť dovolenku pri mori, previezť sa na športovom aute alebo skúsiť surfovanie. A akým spôsobom najradšej oddychujú? To sa dozvieš v našej ankete.

Nezabúdaj, že počas leta treba dbať na pitný režim. Preto ak vykonávaš fyzické aktivity alebo sa chceš len tak osviežiť, siahni po funkčnej vode SEMTEX Street Water. Tento nealkoholický nápoj je nielen chutný, ale dodá ti aj potrebnú dávku vitamínov a minerálov.

Chcem zistiť viac o SEMTEX STREET WATER
Domov
Zdieľať
Diskusia