Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júla 2023, 12:21
Čas čítania 1:50
Radka Baňovič Morongová

Internet sa baví na bizarnej hádke Kourtney a Kim Kardashian. O tomto sa môžu hádať len boháči, komentujú ľudia

ZAUJÍMAVOSTI KIM KARDASHIAN KOURTNEY KARDASHIAN
Uložiť Uložené

Kim Kardashian a Kourtney Kardashian sa hádajú pre svadbu, Taliansko a Andreu Bocelliho. V skratke ti povieme, o čo ide, aby si to nemusel/-a pozerať.

Nová séria reality šou Kardashians priniesla už tradične drámu hodnú najsledovanejšej rodiny v USA. Kourtney a Kim sa počas niekoľkých prvých častí hádajú o tom, kto komu ukradol, a teraz pozor, nápad. Ak si si myslela, že tvoja hádka so sestrou o gumičku do vlasov či fiktívneho frajera bola zbytočná, čítaj ďalej. Ako „komentujú internety“, takto sa môžu hádať len boháči.


Background tejto hádky je plytký ako voda v Bibione, takže sa zmestí do jedného odseku. Kourtney Kardashian plánovala s Travisom Bakerom svadbu v talianskom Portofine. Všetky fity na udalosť mala na starosti dvojica Dolce & Gabbana. Ako Kourtney opisuje, svadba sa niesla v štýle „dolce vita“ – čo je asi tak všetko, čo o Taliansku ako takom Kardashianky vedia. Kim tesne pred svadbou predstavila s tými istými dizajnérmi špeciálnu kolekciu, nezávisle od Kourtninho originálneho nápadu. Kourtney obvinila Kim, že jej ukradla celý moodboard a pretavila ho do biznisu, keďže – ako hovorí v jednej epizóde – „chytí sa všetkého, na čom sa objaví symbol dolára“.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)


Kim po týchto obvineniach vytiahla niečo ako eso z rukáva v podobe Andreu Bocelliho. Tvrdí totiž, že to Kourtney ukradla jej „dolce vita lifestyle a classic romantic vibes“ a okopírovala jej svadbu. Kim sa v roku 2014 vydala za Kanyeho Westa vo Florencii, pričom na svadbe im spieval operný spevák Andrea Bocelli. A kto spieval na svadbe Kourtney a Travisa? Presne tak, Bocelli, ktorému sa už musí štikútať.


Ukradla si mi môjho svadobného speváka a svadobnú krajinu,“ hovorí Kim o Taliansku a o jednom z najlepších operných spevákov sveta Andreovi Bocellim štýlom, akoby to bola stodola na Ráztočnom a kapela z Pozdišoviec.


Používatelia sociálnych sietí hádku okamžite vysmiali a hovoria, že ide o typické správanie ultrabohatých ľudí. Z bizarnosti celej situácie neubrala ani vážna hudba na pozadí, keď Kim s dramatickými pauzami a hlbokými nádychmi vysvetľovala svoje argumenty. Dajte tej žene Zlatú malinu.


„My Taliani sledujúc zisťujeme, že nie sme demokratický štát, ale Kimina svadobná krajina,“ komentuje drámu jeden z používateľov Instagramu a druhý sa pridáva: „Taliansko by si malo patentovať slovné spojenie ,klasické romantické momenty‘ a obe ich zažalovať.“

Kim a Kourtney na detskej pyžamovej párty.
Kim a Kourtney na detskej pyžamovej párty. Zdroj: Instagram/ @kimkardashian


Hádka sa odohrala pred vyše rokom, dnes je už, zdá sa, všetko v poriadku. Vďaka Bohu, vyzeralo to naozaj vážne (ha). Novú sériu reality šou Kardashians streamuje Hulu.

Odporúčané
Je synom slávneho bubeníka, naspieval miliónový hit a chodí s Charli D’Amelio. Kto je Landon Barker? Je synom slávneho bubeníka, naspieval miliónový hit a chodí s Charli D’Amelio. Kto je Landon Barker? 14. júla 2023, 14:00

Ak počas horúceho víkendu zvládneš konzumovať akurát tak novinky zo šoubizu, prečítaj si, ako Adele hádzala po fanúšikoch uteráky. Alebo o Britney Spears, ktorá tvrdila, že ju udrel ochrankár NBA hviezdy, ale skutočnosť bola úplne iná. No a ak naozaj nemáš čo robiť, pozri si extrémne luxusný dom, v ktorom Leonardo DiCaprio strávil víkend.

Domov
Zdieľať
Diskusia