Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
7. júla 2023, 10:04
Čas čítania 0:40
Adriana Královičová

FOTO: Leonardo DiCaprio si prenajal obrovskú vilu v Hamptons v hodnote 29 miliónov dolárov len kvôli jednej luxusnej párty

KULTÚRA LEONARDO DICAPRIO ZAHRANIČNÁ ARCHITEKTÚRA
Uložiť Uložené

V Hamptons sa cez víkend konala veľkolepá celebritná párty.

Leonardo DiCaprio navštívil Hamptons pri príležitosti osláv amerického štátneho sviatku Deň nezávislosti. Veľkolepú párty si užil spolu s ostatnými celebritami u známeho podnikateľa Michaela Rubina. Ten hostil osobnosti vo svojom dome. Pri tejto príležitosti si herec prenajal na víkend vilu v hodnote 29 miliónov dolárov. Luxusná nehnuteľnosť sa nachádzala v dedinke Sagaponack.

Pozemok s rozlohou 21 000 štvorcových metrov ponúkal tenisové kurty, bazény, wellness, posilňovňu, saunu aj domáce kino. K majestátnemu sídlu patria dve stodoly, z ktorých jedna slúži ako umelecké štúdio a druhá ako nahrávacie štúdio. Leonardo mal k dispozícii deväť kúpeľní a desať spálni. V celom interiéri dominuje biela farba, drevo a mramor, čo vytvára pokojnú a čistú atmosféru. Každá z izieb má vlastnú pracovňu, šatník a veľké okná zabezpečujúce dostatočný prísun denného svetla. Súčasťou každého poschodia je aj výťah. 

V galérii si pozri, aký luxus si herec cez víkend užíval. 

Leonardo Di Caprio, interiérový dizajn, architektúra, herec Leonardo Di Caprio, interiérový dizajn, architektúra, herec Leonardo Di Caprio, interiérový dizajn, architektúra, herec Leonardo Di Caprio, interiérový dizajn, architektúra, herec
Zobraziť galériu
(42)

Leonardo DiCaprio údajne žúroval spolu s Kim Kardashian, Kendall Jenner aj Jennifer Lopez. Nechýbali Beyoncé a Jay-Z, no ani mnohé športové osobnosti. Dress code párty bol „Summer White“. 

Domov
Zdieľať
Diskusia