Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Ganes.
3. júla 2023, 17:18
Čas čítania 1:25
Sponzorovaný obsah

Strauss: Prečo je táto značka taká obľúbená medzi pracovníkmi?

Strauss: Prečo je táto značka taká obľúbená medzi pracovníkmi?
Zdroj: Strauss
MÓDA MÓDA PRÁCA
Uložiť Uložené

V každom pracovnom prostredí je dôležité disponovať značkou, ktorá dokáže zabezpečiť kvalitu, pohodlie a bezpečnosť.

Ponuka pracovných odevov je v súčasnosti taká široká, že predajcovia sa musia predbiehať, aby zaujali zákazníka. Niektorí z nich sa tak snažia robiť prostredníctvom prívetivých cien, iní radšej stavia na kvalitné značky s dlhoročnou tradíciou.

Strauss
Zdroj: Strauss

V každom pracovnom prostredí je dôležité disponovať značkou, ktorá dokáže zabezpečiť kvalitu, pohodlie a bezpečnosť. Hoci nájsť takúto značku je náročné, nie je to nemožné.

Príkladom je značka Engelbert Strauss, ktorá si popularitu získala najmä medzi pracovníkmi. Značka Strauss, ako sa skrátene nazýva, sa špecializuje na pracovné odevy i doplnky a vo svojej ponuke má širokú škálu produktov, ktoré sa hodia do rôznych priemyselných odvetví.

Prvotriedna kvalita

Značka je obľúbená najmä preto, že kladie dôraz na kvalitu. Pri výrobe produktov používa prvotriedne materiály a moderné technológie. Pracovníci si tak môžu byť istí, že ich oblečenie a doplnky sú odolné voči opotrebovaniu a zároveň ponúkajú maximálnu ochranu a pohodlie. Svoju prácu tak môžu vykonávať efektívne a súčasne sa chrániť pred nebezpečenstvom.

Odporúčané
Slovenka Radka má takmer milión followerov: Za post si vypýtam aj 8-tisíc. Na evente som stretla Kendall Jenner (Rozhovor) Slovenka Radka má takmer milión followerov: Za post si vypýtam aj 8-tisíc. Na evente som stretla Kendall Jenner (Rozhovor) 17. mája 2024, 9:30

Okrem kvality sa Strauss vyznačuje širokou ponukou produktov, ktoré sú prispôsobené rôznym povolaniam. Je jedno, či ste stavebný robotník, elektrikár alebo kuchár. V každom prípade si môžete byť istí, že nájdete to, čo naplní vaše potreby. Obľúbené sú montérky Strauss, ktoré neocenia iba robotníci, ale aj domáci majstri, ktorí relaxujú prostredníctvom práce na dome. Veď možno kutila nazvať kutilom, keď nemá vlastné montérky?

Strauss
Zdroj: Strauss

Dlhoročná tradícia

Táto obľúbená značka ponúka špecializované kolekcie. Tie sú navrhnuté s ohľadom na špecifické požiadavky jednotlivých povolaní, čo pracovníkom umožňuje vybrať si nielen praktické, ale aj štýlové oblečenie.

V neposlednom rade je potrebné spomenúť zameranie na bezpečnosť. Počas výroby pracovných odevov by sa mal klásť dôraz na ochranu pred rizikami a nebezpečenstvami, ktoré sa spájajú s konkrétnymi povolaniami.

Pri výrobe jednotlivých odevov značka Strauss dbá na odbornosť a testovanie produktov, aby zaistila maximálnu bezpečnosť svojich zákazníkov. Tí môžu mať istotu, že ich nové oblečenie ich nezradí.

Na dôveryhodnosti značke pridáva aj skutočnosť, že vznikla už v roku 1908. Hoci sa pôvodne venovala obchodu s metlami, svoj sortiment neskôr rozšírila o pracovné oblečenie.

V jej ponuke nájdete okrem štýlových kúskov aj prvotriednu obuv. Značka Strauss je obľúbená najmä v západnej Európe, kde sa môže hrdiť obrovským množstvom spokojných zákazníkov.





Domov
Zdieľať
Diskusia