Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti New Balance.
12. mája 2023, 11:15
Čas čítania 2:10
Sponzorovaný obsah

New Balance oslavuje svoju ikonickú sivú farbu a uvádza špeciálnu edíciu tenisiek. Tieto novinky doplnia tvoj letný šatník

New Balance oslavuje svoju ikonickú sivú farbu a uvádza špeciálnu edíciu tenisiek. Tieto novinky doplnia tvoj letný šatník
Zdroj: New Balance
MÓDA NEW BALANCE
Uložiť Uložené

Značka každoročne pripravuje špeciálne limitované kolekcie na oslavu farby, ktorej vďačí za úspech. Tento rok okrem sivej edície svojich vlajkových modelov tenisiek a oblečenia predstavila aj novinky Moon Daze.

Typické „dad shoes“ sú nadčasovým kúskom, ktorý dokázal udržať krok s dobou. Keď si spomenieš na New Balance, pravdepodobne si hneď predstavíš známu siluetu tenisiek v sivej farbe. Na túto myšlienku nadväzuje aj Grey Day, ktorý bude 12. mája. Tento deň je oslavou farby, ktorá sa stala symbolom New Balance a zároveň je už neoddeliteľnou súčasťou značky.

Dáva priestor kreativite v stylingu, a preto je zásadnou farbou v histórii New Balance. Značka sa presadila ešte v 80. rokoch vďaka svojim ikonickým modelom, ako napríklad 990 a 574. Keď bol v roku 1982 po prvýkrát na trh uvedený model 990, bola jeho cena na tú dobu nadpriemerná. Kvôli nadčasovému dizajnu a prémiovému sivému semišu boli ľudia v tej dobe ochotní dať za tento model aj 100 dolárov. Z 990-ok sa tak okamžite stal hit.

V rámci osláv sa môžeš tešiť na špeciálnu edíciu známych tenisiek a oblečenia v ikonickej sivej farbe a tiež na novú kolekciu Moon Daze. 

zisti viac
new balance
Zdroj: New Balance

Vplyv tohto odtieňa sivej je nespochybniteľný. Značka každoročne pripravuje špeciálne limitované kolekcie na oslavu farby, ktorej vďačí za úspech. Tento rok okrem sivej edície svojich vlajkových modelov tenisiek (vrátane 990, 991, 574) a oblečenia predstavila aj novinky Moon Daze. Táto edícia je inšpirovaná Mesiacom a celým spektrom odtieňov sivej, ktoré ho vystihujú. Dizajnéri ťa obalom Moon Daze Pack chcú inšpirovať k prekonávaniu vlastných limitov a pohrávajú sa s otázkou Čo keby boli New Balance prvé tenisky na Mesiaci? Ako by vyzerali?

pozri si kolekciu
New BalanceNew BalanceNew BalanceNew Balance
Zobraziť galériu
(17)

Moon Daze Pack obsahuje 4 typy modelov – 550, 580, 9060 a More Trail. Každý z modelov je v inom odtieni sivej, aby vystihoval konkrétnu z fáz Mesiaca. Nezabudni, že táto kolekcia je dostupná od 12. mája. 

Ako nosia sivé klasiky inšpiratívne osobnosti zo Slovenska? 

@yak.sha

Pristátie na Mesiaci bolo v minulosti považované za nemožné. Mesiac inšpiroval aj novú kolekciu Moon Daze, ktorú bude oslavovať tohtoročný Grey Day. Čo si v minulosti považoval za „nemožné“ a teraz je to už pre teba bežná realita?

Každý môj deň bol tak trošku nemysliteľný sen, z ktorého sa mi podarilo vytvoriť v realitu.

Čo budeš robiť počas Grey Day 12. mája?

Čaká ma trojfázový tréning pred mojím prvým triatlonom. 

yaksha
Zdroj: Alex Hudák

@lindagunisova

Ako vnímaš sivú farbu? Čo sa ti ňou spája? 
U mňa v šatníku nenájdete takmer nič farebné, moje najobľúbenejšie farby sú čierna, sivá a krémová. Milujem zemité odtiene, to, ako sa v nich cítim, ako sa medzi sebou ľahko kombinujú. Hlavne sivá sa dokonale hodí k džínsom skombinovanými s bielou alebo s vintage koženou biker bundou. Je to nevtieravá farba, ktorá dovolí vyniknúť vašej osobnosti.

Čo ťa inšpiruje, dáva energiu v tvorbe a napĺňa tvoj život?Najradšej som inšpirovaná ľuďmi, miestami a zážitkami. Preto rada pozorujem okoloidúcich na ulici a to, čo majú oblečené. Tiež lovím jedinečne kúsky v sekáčoch, spoznávam nové chute a vône a cestujem.

linda gunisova
Zdroj: Alex Hudák

@lucypug

Ako vnímaš sivú farbu? Čo sa ti s ňou spája? 

Sivá farba vo mne evokuje eleganciu a balans. Vie byť nenápadná, no vie byť aj stredobodom pozornosti. Spájam si ju aj s mojou povahou a vlastnosťami.

Čo ťa inšpiruje, dáva energiu v tvorbe a napĺňa tvoj život?

Veci a činnosti, pri ktorých sa mi spomalí čas, okolie stíchne a ja dokážem načúvať svoje vnútro. Pohyb, cestovanie a kreatívne činnosti sú pre mňa najväčším prínosom energie do ďalších dní a nápadov.

lucypug
Zdroj: New Balance
Domov
Zdieľať
Diskusia