Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Fight Night Challenge.
11. mája 2023 o 13:00
Čas čítania 1:20
Sponzorovaný obsah

Nezmeškaj ďalšiu Fight Night Challenge. Do ringu nastúpia Attila Végh, Rytmus, známi fighteri či účastníci Farmy a Survivora

ŠPORT
Uložiť Uložené

Na FNC nebude chýbať odveta, ženský súboj či elita bojového sveta ani známe tváre z reality show.

Populárna Fight Night Challenge po úspešnom brnianskom turnaji prichádza do mekky slovenských bojových športov. Mestská športová hala v Trnave bude v sobotu 13. mája hostiť už štvrtú edíciu fighterskej noci, počas ktorej v ringu nebudú chýbať okrem Rytmusa či Attilu Végha ani hviezdy fighterského sveta ako Eric Spicely (ktorý sa postaví proti Véghovi), Petr „Monster“ Kníže (ktorý sa postaví proti Rytmusovi) či Karol Ryšavý s Marekom Bartlom. Aby bola akcia ešte atraktívnejšia, boxerskú elitu doplnia mladé talenty a celebritná časť karty. Práve tu nastali dve zmeny.

FNC 4
Zdroj: Fight Night Challenge 4

Tou prvou bol príchod účastníka šou Survivor Nathana Dzabu, ktorý preverí kvality tvrdého Šimona Koleňa z Farmy. Druhou bola výmena za zranenú Moniku Haklovú v jedinom ženskom súboji. Jej miesto nahradila bývalá účastníčka markizáckej farmy Jana Zemanová, proti ktorej nastúpi Dagmar Kubinová. Môžeš ju poznať z novšieho vydania rovnakej šou.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Ak patríš medzi fanúšikov MMA, určite ťa poteší ohlásenie súboja medzi Denisom Farkašom zo Spartakusu a Denisom Gondžalom, ktorí sa doslova nemôžu vystáť. Svoje nazbierané skúsenosti skúsia uplatniť v boxe, čo bude rozhodne zaujímavé, keďže je tento šport bližší práve Farkašovi. 

Boxerskú elitu budú zastupovať šampióni Slovenska a reprezentanti, ktorými sú Viliam Tankó a Michal Takács. Chýbať nebudú ani najväčšie talenty spomedzi najmladších boxerov – Marián Mišalko po výhre nad Tomym Zoldom bude čeliť jednému z najtvrdších borcov Spartakusu Filipovi Hačkovi.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FIGHT NIGHT CHALLENGE (@fightnightchallenge)

Fight Night Challenge na teba čaká už 13. mája v mestskej športovej hale, keď si užiješ 12 zápasov v boxe, medzi ktorými nechýba ani raper a bývalý kickboxerský šampión Palo Vaško, šoumen Adam „Bergino“ Berger sa postaví jednému z najtvrdších bojovníkov Oktagonu, ktorým je Radek Roušal, a chýbať nebude ani boj ťažkých váh medzi Jánom Murcinom a Ivanom Lipkovicsom. Lístky si môžeš kúpiť v sieti predpredaj.sk

Kúp lístok na Fight Night Challenge

Ak náhodou nebudeš môcť byť v sobotu 13. mája osobne v Trnave, turnaj si môžeš pozrieť aj online prostredníctvom PPV (Pay Per View) na platforme Oktagon.tv

Domov
Zdieľať
Diskusia