Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. novembra 2013, 17:35
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Biblický epos Noe s Russellom Croweom sa predstavuje prvým trailerom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po dlhom čakaní tu konečne máme prvý trailer pre skutočne obrovský projekt, epos Noe, ktorý nám vyrozpráva už známy biblicko-katastrofický príbeh z inej perspektívy.

Biblický epos Noe s Russellom Croweom sa predstavuje prvým trailerom

Príbeh o Noemovi, človeku, ktorému stvoriteľ ako jedinému povedal, že plánuje s ľuďmi reboot, určite každý poznáte. Na to, aby ľudstvo a vlastne aj zverstvo prežilo, bolo treba postaviť mohutnú archu, na ktorej sa pred smrteľnou a ničivou potopou sveta mali plaviť všetci, ktorí si to zaslúžili. 


Snímka zaujala hneď od oznámenia, keďže sa jej chopil známy a šikovný režisér Darren Aronofsky (Requiem za sen, Fontána, Wrestler, Čierna labuť). Hlavnej roly sa ujal Russell Crowe, zahrali si aj herci ako Emma Watson, Jennifer Connelly, Logan Lerman, Douglas Booth, Ray Winstone, Anthony Hopkins, Kevin Durand a iní. Okrem kvality a kontroverznosti, keďže film sa dosť odvážne oprie o pár cirkevných tém, by sme sa mali dočkať aj megalománie, keďže Hollywood vrazil do produkcie tejto snímky veľkú sumu. Premiéra je stanovená na 27. marca budúceho roku.

 
Pár hodín po release prvého traileru sme dostali aj medzinárodnú verziu plnú nových záberov, toto proste nedopadne zle.

Biblický epos Noe s Russellom Croweom sa predstavuje prvým trailerom
Domov
Zdieľať
Diskusia